MXU IRS Nejde nastartovat
MXU IRS Nejde nastartovat
Nazdár ve spolek.. předem děkuji za přijetí.. Obracím se na Vás, jako na znalce značky a především jako na ty už zasvěcené. Mám MXU IRS 500 ROK 2010. Je to moje první kočička a zažil jsem si s ní neuvěřitelný zážitky.jak ty pracovní tak ty pro zábavu. Nicméně jsem hovado a nedával jsem ji tolik servisu jako by se slušelo. Nejprve mi shořel aktuator 2wd4wd . Po zakoupení novýho (bazarovýho) ale chvíli fungujícího kusu za pouhých 6000 odešel i ten. Vyřešené šroubem s aretací a přepínám ručně.Pak mi asi 2x za jízdy večer,praskly nejspíš přepětim obě přední žárovky. Po výměně byl rok klid a jednou jedu a hustý černý kouř z Pod nádraže. Shořel regulátor napětí a od té doby se mi to sere. Díl jsem vyndal vyměnil a pohoda jezdím jenže mezitím přišel podzim a baterka už asi nebyla nic moc tak to začalo. Občas nechtěla chytit,nebo se to jako jen líně přetáčelo.. pak už jen cvakalo startovací relé. Tak jsem koupil novou baterii. Novou svíčku.olej filtr vyměnil a jelo se . Dojel jsem k lesu a nic. Už jen cvakalo pod sedadlem ale nenastartoval jsem už. Po koupi nového relé a připojení na baterii to zas točí furt ale stejně nechytne.. Prosím vás kdybyste někdo věděl co s tím.po případě kam s tím budu velice vděčný.. jsem už z toho úplně v prdeli. Moje jediná a největší radost a jen mi tak kouká na zahradě.. předem děkuji mockrát a těším se na odpovědi.. jo a jsem u Kralup kdyby někdo věděl na servis..
Re: MXU IRS Nejde nastartovat
Ahoj.
Moc čtyřkolkářku mezi námi není, takže nevím, jestli Ti někdo poradí.
Ale dojel jsi k lesu a nic, už jen cvakalo relé ... Po výměně relé furt točí, ale nechytne ... Zkontroluj pojistky, dobij baterku, zkontroluj svíčku, jestli hází jiskru. Pokud ano, zkusil bych přes startovací kabely připojit baterku z auta, jestli není problém v baterce (i když je relativně nová). Pak bych asi hledal někde upadlý kabel (kostru)?
Moc čtyřkolkářku mezi námi není, takže nevím, jestli Ti někdo poradí.
Ale dojel jsi k lesu a nic, už jen cvakalo relé ... Po výměně relé furt točí, ale nechytne ... Zkontroluj pojistky, dobij baterku, zkontroluj svíčku, jestli hází jiskru. Pokud ano, zkusil bych přes startovací kabely připojit baterku z auta, jestli není problém v baterce (i když je relativně nová). Pak bych asi hledal někde upadlý kabel (kostru)?
Honda Integra 750D, r.v. 2015
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Kymco Agilty 50, r.v. 2008 - prodáno 8.4.2013 s najetými 26.100 km
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Kymco Agilty 50, r.v. 2008 - prodáno 8.4.2013 s najetými 26.100 km