XCiting 500 R
XCiting 500 R
Ahoj chlapi, nevíte někdo jak to se spojením výfuku. Mám na svém Xcitingu laděný výfuk Creptus (koupil jsem to tak, mám k tomu i originál) a při sobotní projíždce mě asi vypadlo nějaký těsnění ze spoje výfuku a trubky od válce (kolena). Najednou při jízdě randál, tak jsem to omrkl, trubky rozpojený, dojel jsem domů a v garáži se to snažil spojit. Je tam spona na šroub, ale nejde to dotáhnout, ten průměr trubky od výfuku je větší něz kolena, podle mě tam něco chybí, co jsem asi ztratil, nějaký těsnící kroužek, který dorovnává ten rozdíl v průměru. Co myslíte, půjde to někde sehnat, nebo co tam mám dát? Díky Radek
Kymco Xciting 500i EVO ABS 2011
Koncovka výfuku bývá v místě spoje jednou, nebo i vícekrát naříznutá. Šroubovací spona je pak schopna dotáhnout rozdíl průměrů kolem 1 mm. Nevím jak velký rozdíl tam máš ty. Do vůle cca 3 mm si můžeš pomoci grafitovou páskou, nebo papírem, kterou omotáš kolem kolena. Větší rozdíl průměrů je už zralý na soustružené mezikruží.
Kymco Vitality 2T r.v. 2007 už nemám, nahradila ho "Karkulka" Honda SH 125i r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec. Tady je každá rada dobrá. Ale budeš to muset rozlousknout sám. Předně je důležité vědet rozdíl v průměrech a podle toho hledat možná řešení. Pokud by "mezikroužek" měl dostatečnou sílu stěny (od 1mm nahoru), nechal bych si šikovným soustružníkem (např. Mulahem) utočit mezikroužek, v jednom místě ho nařízni ideálně lupénkovou pilkou (aby byl řez co nejtenčí) a narval bych ho tam a dotáhl sponou na výfuku. Pokud by byl rozdíl v průměrech menší, dá se to pořešit i nabalením těsnící šňůry na kouřovody kamen a kotlů nebo nějaké obdoby (já to kdysi dávno pořešil silnějším alobalem cca 0,1-0,2 mm, ne tím kuchyňským) na koleno a zase dotažením výfukové spony.
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
- láďa
- Už mám víc než deset
to víš že se to dá objednat,měl by to být díl 18391,viz zde http://www.kymco-skutr.cz/1794-vozidla- ... k-f14.html
Xciting 300 iR,vyhřívané hefty,bixenon,strobo,siréna Federal signals