Já myslím,že to sem napsat můžu. Myslím,že než by vám někdo vykrádal podsedlový prostor,jednoduší by bylo šlohnout celej skutr. A když už někdo odemkne zámek,tak je to jasný.
Takže po odstrojení krom pár plastů celé mašiny se dá zamklé sedlo odemknout jedině 2 způsoby:
1. zatáhnout za lanko u spínačky (za předpokladu,že je jinak celé v pořádku což nebyl můj případ)
2. zatáhnout za lanko/a z boku,pod plastama,tam co je ta rozdvojka.
3. Shora to nejde,tam je zamklé sedlo,zezadu taky ne.
4. Tuhle možnost jsem ještě nezkoušel a možná by to bylo nejrychlejší...doufám,že nebudu už muset,leda kdyby někdo potřeboval tak to zkusím,zatím je to jen nápad.
Já měl přerezlé to lanko od spínačky někde v nejnižším bodě,asi to nikdy nikdo nemazal. Takže výměna bowdenu a lanka,zakoupeno v cykloobchodě jako sada na přehazku. Taky jsem musel zaimprovizovat a vyrobit nové uchycení bowdenů za rozdvojkou,byla z křehkého plastu a nepřežila rozborku. K páčkám u zámků jsem dal pružinky z propisky aby se to celé líp vracelo.
Ano,mohl jsem si celý ten lanový nesmysl objednat a jednoduše vyměnit,ale jednak jsem to nikde nenašel a bůhví,kdy by to přišlo a já chtěl jezdííít.
Každopádně jsem taky poladil co jsem kde viděl,všecko našteloval,promazal,nastavil lanka na klapce,celou klapku jsem taky rozebral a vyčistil,seřídil malinko volnoběh + 10 dalších věcí a skončil v 23:00 a rozhodl se,že ušetřím nervy sousedů a zkušební jízdu odložím až na ráno.

Kymco Xciting 500i R 2010,nějakej lepší výfuk - je to palba,alespoň přítelka slyší,že se blížím domů
Yuki Matrix 50 2T - brzy půjde do světa
Sháním service manual na stříkačku.
Jojo,jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou vždycky problémy