Kymco Yager GT 125
RoDoDc: Pravda, Děčín je trochu z ruky, ale třeba se někdy v brzké době setkáme. Na srazu v Drážďanech to ale určitě nebude. A do Vísky to fakt nemáš daleko, alespoň na sobotní vyjížďku. 
Honda Integra 750D, r.v. 2015
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Kymco Agilty 50, r.v. 2008 - prodáno 8.4.2013 s najetými 26.100 km
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Njn, jsem si vybíral školu, abych ji měl šanci, vzhledem ke svému věkuGandalf píše:Sakra 170 stran jsem měl snad na jedinou státnici, asi jsem si vybral nesprávnou školu...![]()
![]()
Držím palce, státnice jsou vždycky na nic, protože člověk (na rozdíl od běžné zkoušky) jen těžko všechno obsáhne a záleží zpravidla na libovůli a náladě zkoušejících, resp. toho největšího idiota z komise
Proč do Vísky?? Je myšlena Víska u Č. Kamenice (což je nejbližší Víska, kterou mám v povědomí)? A když koukám na profil Maneta, tak do Blanska je to sakra z ruky. To bych tam jel asi 2 dny
Kymco Yager 125 GT, r.v. 2008, variátor Malossi, velké plexi Biondy.
Byla myšlena Víska u Chrastavy, cca 70 km od Děčína. Ale teď už je to jedno, protože byla akce u Františka před 14 dny. 
Tak už jsem doma
. Ten termín jsem vzhledem ke škole nijak neregistroval.
Pevně doufám v úspěšný zakončení a pak snad bude čas na koníčky.
Fotky ze srazu jsem shlédnul a vypadá to velmi dobře. Máme tady u nás něco podobného, říkáme tomu Uliční výbor a vzhledem k tomu, že jsme sousedi, tak se to obejde bez velkého ježdění a umožňuje to spaní hezky doma ve svém
.
Tak snad někdy příště.
Pevně doufám v úspěšný zakončení a pak snad bude čas na koníčky.
Fotky ze srazu jsem shlédnul a vypadá to velmi dobře. Máme tady u nás něco podobného, říkáme tomu Uliční výbor a vzhledem k tomu, že jsme sousedi, tak se to obejde bez velkého ježdění a umožňuje to spaní hezky doma ve svém
Tak snad někdy příště.
Zdravím všechny, před 12 ti dny jsem si taky koupil tento skůtr. Mám sice naježděno jen něco málo přes 100 km (hlavně díky počasí), tak jsem zatím naprosto spokojený. Sice většinou na něm jezdim do práce do Opavy, ale mám na něm už taky výlet do arboreta Nového Dvoru. Během těch 40 km jel naprosto krásně.
Nazar Alkire! Taky tě vítám mezi námi a jsem rád, že nebudu na srazech sám na Yagerovi. Teda alespoň doufám.
A taky, že se někdy scuknem třeba v Opavě, kam taky jezdím do práce.

Tak spoustu šťastných kilometrů.
Tak spoustu šťastných kilometrů.
Zdravím Tě, na srazy jezdit chci, to je jasná věc
A problém se domluvit a jet na srázek třeba společně není. Jinak dát scuka v Opě, to už není žádný problém. Stačí se domluvit
Jinak děkuji všem za pěkné přivítání
. Dříve jsem napsat nemohl, hodně práce bylo
. Asi to znáte všeci, když nevíte kde dřív skočit a doma jdete jen do postele. Konečně mám volněji, tak tady budu více.
Jinak děkuji všem za pěkné přivítání
Jarku, určitě se někdy sejdeme a pokecáme, jen ta domluva. Právě teď toho mám taky hodně. Práce v práci, práce po práci, práce doma, u rodičů, u švagra, ...
Do toho nějaké oslavy narozenin, křtiny, ... Ale furt lepší spousta práce než sedět doma nezaměstnaný. 
Škola - konečná
Ahoj všem. Tak je škola úspěšně za mnou a už tam nebudu muset nikdy ani páchnout. Jupííííí.
Takže jsem zase začal jezdit skoro každodenní cestu za prací (je to 50km). Dneska po noční to bylo docela náročný. Jsem myslel, že se dá usnout jenom v autě, ale i na Yagerovi jsem měl co dělat, abych udržel víka.
Ale mám na Vás dotaz. Stává se mi, že když se chci rozjet, tak skútr nějakou dobu nereaguje a pak v něm cukne a rozjede se (jako kdybych zařadil rychlost
). Mám podezření na pružiny, který ovládaj spojku. Máte nějakou radu nebo zkušenost?? Díky za info.
Takže jsem zase začal jezdit skoro každodenní cestu za prací (je to 50km). Dneska po noční to bylo docela náročný. Jsem myslel, že se dá usnout jenom v autě, ale i na Yagerovi jsem měl co dělat, abych udržel víka.
Ale mám na Vás dotaz. Stává se mi, že když se chci rozjet, tak skútr nějakou dobu nereaguje a pak v něm cukne a rozjede se (jako kdybych zařadil rychlost