Kymco Yager GT 125
Jo Láďo, Repre-moto znám, každý den jezdím kolem do práce. Kupoval jsem tam bundu a rukavice, to ale bylo ještě když byla prodejna nad Hyundaiem (Repre-car). Teď jsem koukal, že jsou autorizovaní prodejci Givi, tak se tam asi dnes zastavím. Třeba budou mít lepší cenu. Díky.
K plexi. Mluvil jsem včera s panem Burdou, který říkal, že objednával plexi na Yagera pro nějakou paní z Malých Hoštic (část Opavy). Bylo to od Kymca, ale ne přímo na Yagera. Tuším, že říkal, že bylo na Peopla, ale prý ho tam nějak dopasovali. Každopádně mezi plexi a kapotou skůtru byla mezera, což teda rozhodně nechci. Ptal jsem se tedy na Givi, které po pár kliknutích našel na jejich italských stránkách a pak napsal email s dotazem na cenu a termín dodání. Bohužel jsem nepostřehl, kam email odeslal. Viděl jsem jen, jak otevřel Outlook, napsal jednu nebo dvě věty, zkopíroval z tohohle webu kódy plexi a montážní sady a email odeslal s tím, že by mohli dnes odpovědět.
Co se týká kufru, taky není problém. Ukazoval mi nějaký Givi, podobný, co mám na Agiltce, který by byl bez doplatku. Uvažuju i nějakém větším okolo 45L, ty tam měl vystavené dva, značka Shad. Říkal, že za doplatek není problém, akorát by se musela přešroubovat plotna. Domluvili jsem se, že přijedu až se zlepší počasí a "přiměříme" to i vzhledově na místě.
Honzo, nevím jak u vás, ale u nás celou sobotu a neděli po opravdu dlooouhé době krásně svítilo sluníčko, na které Lenka v sobotu vyprala 3 pračky, povysávala, ponabíjelo se kde co, ... a v neděli hrála skoro celý den TV, vypraly se další 2 pračky a jedno umytí myčky.
Teplota sice byla kolem nuly, ale s řádným oblečením a vyhřívanými rukavicemi se to dalo v pohodě. Pravda, v neděli fučelo i u nás, takže jsem dal "jen" 25 km, ale spíš proto, že jsem vyjel o hodinu později (v 15:30), než jsem původně plánoval. 
K plexi. Mluvil jsem včera s panem Burdou, který říkal, že objednával plexi na Yagera pro nějakou paní z Malých Hoštic (část Opavy). Bylo to od Kymca, ale ne přímo na Yagera. Tuším, že říkal, že bylo na Peopla, ale prý ho tam nějak dopasovali. Každopádně mezi plexi a kapotou skůtru byla mezera, což teda rozhodně nechci. Ptal jsem se tedy na Givi, které po pár kliknutích našel na jejich italských stránkách a pak napsal email s dotazem na cenu a termín dodání. Bohužel jsem nepostřehl, kam email odeslal. Viděl jsem jen, jak otevřel Outlook, napsal jednu nebo dvě věty, zkopíroval z tohohle webu kódy plexi a montážní sady a email odeslal s tím, že by mohli dnes odpovědět.
Co se týká kufru, taky není problém. Ukazoval mi nějaký Givi, podobný, co mám na Agiltce, který by byl bez doplatku. Uvažuju i nějakém větším okolo 45L, ty tam měl vystavené dva, značka Shad. Říkal, že za doplatek není problém, akorát by se musela přešroubovat plotna. Domluvili jsem se, že přijedu až se zlepší počasí a "přiměříme" to i vzhledově na místě.
Honzo, nevím jak u vás, ale u nás celou sobotu a neděli po opravdu dlooouhé době krásně svítilo sluníčko, na které Lenka v sobotu vyprala 3 pračky, povysávala, ponabíjelo se kde co, ... a v neděli hrála skoro celý den TV, vypraly se další 2 pračky a jedno umytí myčky.
Honda Integra 750D, r.v. 2015
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Kymco Agilty 50, r.v. 2008 - prodáno 8.4.2013 s najetými 26.100 km
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Včera jsem byl v Repre-moto ptát se na plexi. Prodavač (možná pan Gelnar, nevím) ochotně našel na italském webu, pak koukl na český a řekl mi cenu, která tam byla. Čili 2.800,- Kč (1.650,- plexi + 1.150,- montážní sada). Poděkoval jsem s tím, že se možná ještě stavím. Pak jsem zašel do prodejny Kymco za panem Burdou. Říkal, že mu došla odpověď na email od dovozce, že plexi není v ČR, ale je možné ho objednat. Cena by mohla být nižší, že neví přesně, ale odhadoval tak 2.600,- Kč. Určitě by neměla být vyšší než na webu uvedených 2.800,- Kč, tak jsem mu řekl, ať ho objedná.
Říkal, že chce objednat ještě nějaké kufry, protože měl v prodejně jen 3 a taky aby měl poštovné zdarma, takže si mám na webu www.givi.cz jakýkoliv vybrat (vzít ho pak samozřejmě nemusím) a příští týden mu dát vědět. Do emailu pak napsal, že objednává plexi s montážní sadou a až to dojde do ČR, tak přiobjedná ještě nějaké kufry.
Takže na prodejně měl tyto:
Givi 37L - max. 3 kg
Shad 37L - max.? kg
Givi 34L - max. 3 kg
Na webu www.givi.cz jsem koukal na tyhle 3.
Givi 47L - max. 3 kg
Givi 45L - max. 3 kg
Givi 46L - max. 10 kg
U 45L asi nebude "sedět" barva, takže spíše vybírám mezi 47L a 46L. Vzhledově se mi více líbí 47L, 46L má vyšší nosnost, pokud to tedy není překlep. Ne že bych chtěl vozit až takové náklady, ale je lepší mít rezervu nebo ne? Nosič na skůtru má nosnost 5kg.
Říkal, že chce objednat ještě nějaké kufry, protože měl v prodejně jen 3 a taky aby měl poštovné zdarma, takže si mám na webu www.givi.cz jakýkoliv vybrat (vzít ho pak samozřejmě nemusím) a příští týden mu dát vědět. Do emailu pak napsal, že objednává plexi s montážní sadou a až to dojde do ČR, tak přiobjedná ještě nějaké kufry.
Takže na prodejně měl tyto:
Givi 37L - max. 3 kg
Shad 37L - max.? kg
Givi 34L - max. 3 kg
Na webu www.givi.cz jsem koukal na tyhle 3.
Givi 47L - max. 3 kg
Givi 45L - max. 3 kg
Givi 46L - max. 10 kg
U 45L asi nebude "sedět" barva, takže spíše vybírám mezi 47L a 46L. Vzhledově se mi více líbí 47L, 46L má vyšší nosnost, pokud to tedy není překlep. Ne že bych chtěl vozit až takové náklady, ale je lepší mít rezervu nebo ne? Nosič na skůtru má nosnost 5kg.
Tak se mi včera povedlo do Yagera úspěšně namontovat xenon. Při tom jsem pochopil, proč je v návodu k obsluze popsána výměna motorového oleje, převodového oleje a další úkony, které by alespoň v záruční době měl provádět servis, ale o výmeně žárovek tam není ani slovo. Je totiž potřeba rozebrat "půl" skůtru.
Musí se sundat plexi, pak kryt přístrojovky pod plexi a pak dalších 14 šroubků, které drží přední kapotáž. V noci někde na cestě asi nemožné. To jaksi soudruzi na Taiwanu nedomysleli. 
Mildo jde, ale přes výfuk je to nejrychlejší. 
Jinak Yager má narozdíl od Agilitky napájení osvětlení stejnosměrným napětím, takže je to jak píše Ruda. Do ničeho se nezasahuje, jen místo žárovky dáš výbojku a konektor místo na žárovku nasadíš na protikus "balastu", který je potřeba někam umístit.
Jinak Yager má narozdíl od Agilitky napájení osvětlení stejnosměrným napětím, takže je to jak píše Ruda. Do ničeho se nezasahuje, jen místo žárovky dáš výbojku a konektor místo na žárovku nasadíš na protikus "balastu", který je potřeba někam umístit.
Tak jsem byl včera na první garančce, najeto 475 km. Zatím bez problému. Celkově jsem se skůtrem moc spokojený.
Kufr jsem na konec pořídil Givi N370 za příjemný doplatek 600,- Kč. Na plexi ještě čekám, zatím pořád není v ČR, ale ale prý by mělo dorazit každným dnem.
Kufr jsem na konec pořídil Givi N370 za příjemný doplatek 600,- Kč. Na plexi ještě čekám, zatím pořád není v ČR, ale ale prý by mělo dorazit každným dnem.
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
I mě se páčí
.
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
Díky, kluci. Už jsem si do něj udělal i brzdové světlo.
Až bude i plexi, tak Yagera nafotím.