Tak mi včera volal pan Burda, že konečně došlo
plexi Givi. Celý natěšený jsem ho ještě odpoledne v práci namontoval - jinak bych ho stejně domů nedostal.

Asi 10 minut jsem studoval návod a pak za půl hodinku bylo hotovo. Vypadá moc pěkně, Yager je teď takový "dospělý".

Pak následovala cesta domů z práce (cca 30km). Už první rozjezd byl takový línější, bodeť taky ne, když je to plexi oproti originálu "jak vrata od stodoly." No říkal jsem si, za větší pohodlí by se ta menší dynamika a určitě i maximálka (mám najeto něco přes 800 km, takže ještě nejezdím na plný plyn) dala oželet. Pravda ve městě mi bylo docela teplo, už po 300 metrech jsem si musel otevřít hledí. Ochrana rukou je taky hodně dobrá. Ale jen jsem vyjel za město, kdy šla rychlost nad 60 km/h, začal jsem pociťovat, že mi nějak táhne na nohy a zezadu na krk.

Od 80 km/h jsem navíc začal pociťovat nějaké turbulence zezadu, jako by mě někdo tahal za bundu a šťouchal do zad.

Tak mám z toho takové rozporuplné dojmy a zvažuju návrat k originálu, i když malému. Případně nějakou úpravu, hlavně na bocích pod řídítkama, odkud pravděpodobně vzduch proudí na nohy.

Honda Integra 750D, r.v. 2015
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 -
plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Kymco Agilty 50, r.v. 2008 - prodáno 8.4.2013 s najetými 26.100 km