Nelze nastarovat el.startérem - Kymco Agility 50MMC
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Půjde reklamovat
. Bude to tím, že je to Varta
.
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
Tak to já mám tu originální Taiwanskou, nebo jestli je Čínská to nevím.
Ale funguje bezproblému a to jsem s ní odjezdil celou zimu 2011.
Je ale pravda, že už jsem jí asi 3x - 4x nabíjel, protože, jak jsem měl problémy, na jaře, že skútr jenom točil startérem, ale nenastartoval, tak se mi vybila, ale po nabití je OK.
Ale funguje bezproblému a to jsem s ní odjezdil celou zimu 2011.
Je ale pravda, že už jsem jí asi 3x - 4x nabíjel, protože, jak jsem měl problémy, na jaře, že skútr jenom točil startérem, ale nenastartoval, tak se mi vybila, ale po nabití je OK.
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Mě vydržela 4roky. Opravdu perfektní. Co už. Varta je asi šmejd. A to já si nechal doporučit
. Grrrrrrrrrrr 
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
Pánové pokud mohu doporučit, kupte si originální japonský výrobek firmy YUASA. Nejlepší motobaterie, dle mého názoru. Spousta světových značek je dává do nových strojů a to je sakra problém získat takové privilegium.
Bacha nenechat se napálit (jako já) objednal jsem si novou YUASU, prodejce baterii mi dodal baterii Toplite yuasa s tím, že je to stejné, ale nebylo. Origo YUASA má v článcích dvě destičky navíc a tím je schopna dodat asi o 1/3 vyšší startovací proud než Toplite yuasa. A to je rozhodující hlavně v případě, kdy je stroj nepravidelně používán.
Bacha nenechat se napálit (jako já) objednal jsem si novou YUASU, prodejce baterii mi dodal baterii Toplite yuasa s tím, že je to stejné, ale nebylo. Origo YUASA má v článcích dvě destičky navíc a tím je schopna dodat asi o 1/3 vyšší startovací proud než Toplite yuasa. A to je rozhodující hlavně v případě, kdy je stroj nepravidelně používán.
Kymco Vitality 2T r.v. 2007 už nemám, nahradila ho "Karkulka" Honda SH 125i r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
Dik za doporuceni znacky baterie, ale nevi nekdo, jaka presne patri do Kymco Agility 50 z tohoto odkazu???
http://www.battery.cz/baterie-yuasa/page2
Resp co by bylo nejvhodnejsi
http://www.battery.cz/baterie-yuasa/page2
Resp co by bylo nejvhodnejsi
Kymco Agility50
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Teda Horste, jsi jedním z prvních registrovaných zde a pouze pět příspěvků ? Kde jsi byl celou dobu ? Mimochodem - máš vychytanější avatar než Honza

Pomalu, ale jistě ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
A mě to taky nestartuje startérem.... JSem to dal včera dokupy,baterka čerstvě sundaná z nabíječky, zmáčknu volnoběžka zapadla kam měla,ale motorem neotočila. Nohou to naskočilo asi na potřetí. Toto snadno vyřeším novou baterkou. SIce pán co mi Agílu prodával,tvrdil že je nová,ale znáte to...
Spíš mě trápí, že se mi párkrát stalo, že volnoběžka nechtěla vyjet až na to zubatý kolo varce,takže strtét točil naprázdno. S volnoběžkou problém před rozebráním nebyl,jen jsem jí jen vyndal, důkladně vyčístil (vypláchl z ní asi kilo zatvrdlý vazelíny) a máznul WD-čkem,chodí krásně jen každej 3tí pokus nezapadne...
Spíš mě trápí, že se mi párkrát stalo, že volnoběžka nechtěla vyjet až na to zubatý kolo varce,takže strtét točil naprázdno. S volnoběžkou problém před rozebráním nebyl,jen jsem jí jen vyndal, důkladně vyčístil (vypláchl z ní asi kilo zatvrdlý vazelíny) a máznul WD-čkem,chodí krásně jen každej 3tí pokus nezapadne...
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
Tak jsem si pohrál a problémy s volnoběžkou dělala špatná baterka, která nedrží kapacitu.
Když baterku sundám z nabíječky, tak volnoběžka krásně zapadne A na baterce okamžitě padne napětí na 4 volty a nedokáže otočit motorem.
PO pár vteřinách se napětí vrátí už jen na 10v a to už je pro startér málo aby dokázal tu volnoběžku vyhnat až na polořemenici, tak se točí naprázdno aniž by zacvakla a napětí padá opět ke 4v.
Připojil jsem autobaterku a volnoběžka zaklaplo vždycky.
Toš z jara hurá do nový baterie.
Když baterku sundám z nabíječky, tak volnoběžka krásně zapadne A na baterce okamžitě padne napětí na 4 volty a nedokáže otočit motorem.
PO pár vteřinách se napětí vrátí už jen na 10v a to už je pro startér málo aby dokázal tu volnoběžku vyhnat až na polořemenici, tak se točí naprázdno aniž by zacvakla a napětí padá opět ke 4v.
Připojil jsem autobaterku a volnoběžka zaklaplo vždycky.
Toš z jara hurá do nový baterie.
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
- František Procházka
- Expert
Kluci tak dnes jsem dovezl xcitinga 500 (2008). Buhužel při koupi se nepodařil nastartovat. Baterka nová ale startér jen cvakl a světla pohasla. Ten skůtr stál půl roku v garáži. Takže je to asi nějaké zatuhlé. Vzhledem k tomuto problému jsem zaplatil polovinua druhou dám až vše prověřím. Zakoupeno u nás vše vyznačeno v serv.knize.
Kde je startér a na co se mám podívat. Díky za každou radu!!!!
Prosím pokračujte TADY(KLIK)
Děkuji manet125
Kde je startér a na co se mám podívat. Díky za každou radu!!!!
Prosím pokračujte TADY(KLIK)
Děkuji manet125