Origo baterky nic nevydrží
Jarní startování
- manet125
- Spisovatel příspěvkový
Do předminulého týdne jsem jezdil skoro každý den na Škyťákovi do práce. Za týden asi 200km. Minulý týden přijel v pondělí, nechal stát pod plachtou na parkovišti v práci a pátek odjel. ten týden bylo chladno. Dneska ráno vytáhnu Škyťáka z 16st. teplé manetárny a startérem motajíc, nenastartoval jsem. Slabá baterie. Tak šup s ní na nabíječku a za 10 minut už to vrčelo.
.
Bylo: Stadion, Kejvačka 250, KTM 50RSW, Manet S125 Modrej, Kymco People S200, Kymco Xciting 500 Ri
Je: Manet S125 Zelenej, Kawasaki KL650 Tengai, Brumla B210
Je: Manet S125 Zelenej, Kawasaki KL650 Tengai, Brumla B210
Zdravím Vás všechny do kruté nemotorkářské zimy. Frantu zvlášť. Jak jsi dopadl v servise? Já jsem už vyndal baterku a skútra odstavil. Naposledy jsem startoval někdy před 14-ti dny a použil jsem novou i starou baterku najednou a po asi 3 pokusu a cca 15 vteřinách se mi to povedlo. Ale jistoty mi to nedává. Tak trochu vyčůraně čekám, jak dopadneš Franto v sevise a mám chuť ho potom do Turnova přivézt s tím, že budou vědět, o co jde. Jinsk přeju hezké dny, třeba se ještě oteplí na nějakou jízdu...
Honda Lead 50, Honda Lead 100, Kymco Xciting 500i
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Sice se teď nejedná o jarní startování, ale dnes jsem jel do práce na skútru. Downa jsem vytáhl z garáže, kde teplota nespadne pod nulu (je tam cca 50 cm 2" trubky od topení) a po 7-mi denní odstávce chytl na první ždrc 
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Kurvítko je záhadná věc, kterou vkládá výrobce do jakéhokoliv výrobku a který se spustí přesně po uplynutí záruky a nikdo neví co poškodí a kdy začne působit. Někdy se třeba nespustí nikdy a jindy ihned den po záruční lhůtě. Asi tak.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
- František Procházka
- Expert
Honzíku,víš co neprovokuj !!! Já například ještě nestartuju.
Rybíčko do Turnova nic nevoz,myslím,že ten opravář ještě dlouho nebude chtít Kymco 500 do opravy.Já to zatím nechám u ledu,posledně mě řek,až bude něco nového tak mě zavolá.Zřejmě se nic neděje,tak nevolá.V úterý mu možná udělám přepadovku s velkou baterkou,kterou mám do auta.Dám pak vědět co a jak.
Rybíčko do Turnova nic nevoz,myslím,že ten opravář ještě dlouho nebude chtít Kymco 500 do opravy.Já to zatím nechám u ledu,posledně mě řek,až bude něco nového tak mě zavolá.Zřejmě se nic neděje,tak nevolá.V úterý mu možná udělám přepadovku s velkou baterkou,kterou mám do auta.Dám pak vědět co a jak.
Po dlouhých letech ježdění na chopperu jsem přesedlal po dlouhém váhání na skůtra Kymco 500 a Hondu SH 150i.
- František Procházka
- Expert
- František Procházka
- Expert