Helmy, přilby, moto oblečení a další podobné ...
http://www.motogaraz.cz/
jezdím tam celkem často
jezdím tam celkem často
http://lukin1233.rajce.idnes.cz/KYMCO/ Kymco 15.7.2013 prodáno.(SUPER STROJ!!!) Momentálně Suziki Bandit 600
Já bych dodal k rukavicím a helmě
určitě ne v žabkách aspoň zavazovací kecky. Jestli někde zastavíš a dáš nohu na zem kde je štěrk ujede ti to a můžeš pěkně odřít plasty budeš nasranej a nové stojí majlant.
Když kraťasy tak něco uplejšího jednou sem jel jen v riflových kraťasech a nohavicí mi vletěla včela do míst kde ji nikdo z nás nechce. podotýkám že mám xciting (pomměrně slušně kapotovaný) a včelku mi do gatí hodil vzdušný poryv v cca 100 km/h. naštěstí kolem nic nejelo a včela nestačila bodnout. včelu už sem měl i v helmě když jsem jel s otevřeným hledím naštěstí při průletu brnkla o hranu štítku a do helmy dosvištěla už v poslední křeči. Létat už nelétala ale ležela na deflektoru pod bradou a bzučela. Dost blbě se pak soustředí na řízení.
Ber to jako námět k zamyšlení při oblékání na skutra ona i ta 125 jede přes kilo.
určitě ne v žabkách aspoň zavazovací kecky. Jestli někde zastavíš a dáš nohu na zem kde je štěrk ujede ti to a můžeš pěkně odřít plasty budeš nasranej a nové stojí majlant.
Když kraťasy tak něco uplejšího jednou sem jel jen v riflových kraťasech a nohavicí mi vletěla včela do míst kde ji nikdo z nás nechce. podotýkám že mám xciting (pomměrně slušně kapotovaný) a včelku mi do gatí hodil vzdušný poryv v cca 100 km/h. naštěstí kolem nic nejelo a včela nestačila bodnout. včelu už sem měl i v helmě když jsem jel s otevřeným hledím naštěstí při průletu brnkla o hranu štítku a do helmy dosvištěla už v poslední křeči. Létat už nelétala ale ležela na deflektoru pod bradou a bzučela. Dost blbě se pak soustředí na řízení.
Ber to jako námět k zamyšlení při oblékání na skutra ona i ta 125 jede přes kilo.
Kymče Xciting 500 koupený (20.4.2011) zatím až na nějaké maličkosti spokojený majitel
Jojo, právě na dovolené jsme projížděli oblastí včelích úlů. Hezky pleskla o konec hledí a zahučela mi až k očím a to jsem ho měl stažené, naštěstí už ani nebzučela. Měla to rychléBobo76 píše:Já bych dodal k rukavicím a helmě
- Gandalf
- Spisovatel příspěvkový
Pochvalte mě, že jsem se správně přesunul
Když už se v Pokecu probírá pinlock - už jste ho někdo sundával? Já ho mám nasazený už z obchodu, ale mám pocit, že právě pod ním je otisk prstu a celkem rád bych ho vyčistil. Jen nemám zkušenost, jaký způsobem se dá pinlock snadno a bezpečně sejmout. Velmi nerad bych ho nějak poškodil
Když už se v Pokecu probírá pinlock - už jste ho někdo sundával? Já ho mám nasazený už z obchodu, ale mám pocit, že právě pod ním je otisk prstu a celkem rád bych ho vyčistil. Jen nemám zkušenost, jaký způsobem se dá pinlock snadno a bezpečně sejmout. Velmi nerad bych ho nějak poškodil
Honda Forza 300 (2019) 
(Honda CTX 700D 16-19, Piaggio X10 350 13-16, Kymco Downtown 125 2012-13, Babetta 210 1988-2000)

(Honda CTX 700D 16-19, Piaggio X10 350 13-16, Kymco Downtown 125 2012-13, Babetta 210 1988-2000)
Na helmách Nolan se dá pinlock vyndat a vyčistit. Musely se pootočit takové dva štefty co drží to vnitřní hledí. Bacha to vnitřní hledí je z velice měkého materiálu a velice snadno se dá poškrabat. Šel bych na něj jedině s mikroutěrkou na monitory namočenou v čisté vodě. Nasucho určitě NE!!! Chemické sajrajty bych taky radši vynechal.
Kymco Vitality 2T r.v. 2007 už nemám, nahradila ho "Karkulka" Honda SH 125i r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Pokud tam máš silikon, bude to asi trochu problém. Koukni zde
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Já asi pilocka vyndám a zkusím tohle. Myslím, že to Ládík zkoušel a moc si to chválil.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Gandalfe, myslím, že se nemusíš bát pinlock sundat, i když je těsněný silikonem, jen je potřeba být opatrnější.
Geku> počítej ale s tím, že jeden nástřik vydrží fakt jen dřeba na dva až tři jízdy/kondenzace ...
.. někde jsem to četl nebo slyšel ...
Geku> počítej ale s tím, že jeden nástřik vydrží fakt jen dřeba na dva až tři jízdy/kondenzace ...
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
- forman
- Expert
- Kontaktovat uživatele:
Geku jestli budeš objednávat přidám se k tobě a jeden pro nás taky vem. O poštovný se podělíme. Díky R+ZGek píše:Já asi pilocka vyndám a zkusím tohle. Myslím, že to Ládík zkoušel a moc si to chválil.
Slyším na jméno RUDA
Tuž kucí,dnes se mi podařil fajný kup.Po Chrastavské akci sem začal intenzivně shánět nepromoky na rukavice ale přišlo mi,že v motoprodejnách neví,co by za ně chtěli(ceny mezi 250,-až 800,-).Nakonec ,po řádném nažhavení mozkových závitů mě napadlo použít rukavice z PCHOJ(kdo byl na vojně ví,o čem je řeč)takže mě přišly na 50,-. 
- Gandalf
- Spisovatel příspěvkový
No dobrá, ale budeš je mít někde pod sedlem v garáži a co když v rádiu vyhlásí nečekaně chemický útok?
Onehdá jsem kupoval reflexní zelené NEPROMOKY v prodejně pracovních oděvů za nějakých 180 Kč. Přijel jsem tam na skútru a vyzkoušel si to natáhnout na svůj obleček v botách a prodavačka se ani nedivila
Onehdá jsem kupoval reflexní zelené NEPROMOKY v prodejně pracovních oděvů za nějakých 180 Kč. Přijel jsem tam na skútru a vyzkoušel si to natáhnout na svůj obleček v botách a prodavačka se ani nedivila
Honda Forza 300 (2019)