Pneu našich miláčků
Já se snažil vybrat podle testů něco slušného za rozumnou cenu,bo jezdíme na hory - a vyšla mě na naši motokáru - Fulda Montero 3. Nikdy jsem neměl lepší gumu. Hlavně se osvědčila v Alpách. Krisalpy jsem měl předchozí,ale Fuldy se mě zdají lepší.
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
- romishowski62
- Už mám víc než deset
Tak mi po 12 600km odešla origo přední guma. Jelikož mám vzadu Michelinku City Grip,objednal jsem si opět Michelinku Power pure.
Jinak můj poznatek o michelince city grip - ujeto 6 000km a vzorek 4mm.
Na nové přední je vzorek 5mm. Jezdím pouze sám,110kg a 186cm živé váhy...
s gumou naprostá spokojenost,věřím,že minimálně 10 000 až 12 000km najezdím. 
Jinak můj poznatek o michelince city grip - ujeto 6 000km a vzorek 4mm.
Na nové přední je vzorek 5mm. Jezdím pouze sám,110kg a 186cm živé váhy...
Kymco 300i,56600km, ABS,bílo-černý,kufr GIVI s brzdovými světly ,Roman,Romiš jak je libo...
Zdravím, už jsem se tu ptal na jaře, ohledně nových pneu. Nakonec jsem to ještě vydržel a dojezdil sezónu na starých, ale teď už opravdu potřebuju nové obě dvě pneu. Zadní je KO a přední má ještě vzorku dost ale je z ledna 2007, takže dám raději novou. V servise mě doporučili pneu Metzeler ME 7 Teen. V pneu se nevyznám, ale tuhle značku mi popisovali jako poměrně slušnou. Nevím jestli někdo máte s těmito pneu zkušenosti, ale co jsem v tématu vyčetl, tak tady každý používá jiné pneu než Metzeler. V servise chtěli za gumy 1500 za kus, což se mi zdá docela dost. Tak jsem si je našel na netu a každá je tam do 1000 kč, takže je objednám. S jakými e-shopy máte dobré zkušenosti? Nejlépe mi pneu vychází na hamletovygumy, nevím ale jaké mají datum výroby tak jim tam napíšu a uvidím. Pneu bude na kymco yager přední 120/70-13 a zadní 140/70-12.
Díky
Díky
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Za mne Hamletovy gumy jsou v pohodě, pán je vstřícný a určitě se ho poptej 
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
S Metzellerkou mám dobré zkušenosti i na Čertíkovi, ale asi je moc těžký a tak jsem se vrátil k Bridgestone. Přece jen jezdíme většinou plně obsazeni, takže proto 
Pomalu, ale jistě ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Já byl s Maxiss velmi spokojený. Držely i na velké vodě dobře. Životnost zadní někde kolem 8 až 10ti tisíci. Já 8,ale hodně ve dvou a Chorvatsko jim taky dalo.
Chtěl jsem i další,ale byly tuze(xově) drahé.
Chtěl jsem i další,ale byly tuze(xově) drahé.
Jo, už jsem přečet pár stran spátky, kde je celkem chválíte. Taky s nima nemám žádný problém. Že mě chtěla zabít mokrá kolej v Šalingradě, za to Tchajwanci nemůžou. Ale ta cena je fakt jedlá. Je to celkem neznámá značka z ostrovní chiny a taková cena?? Zajímavý, že za rohem je "Kenda", která zřejmě stojí za hovinko.(?) Asi je čas pátrat po majitelích fabriky/značky. (mě se nechce:))
Downtown 300
No,neznámá značka. Možná tady pro nás. Ale je to hlavní sponzor mistrovství světa ve freestyle motocross,tak to asi něco znamená.
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Gělám v gumárenství a s tím "zteřením gumy" to není zase tak úplná pravda
Je to spíše marketingový tah, jak přinutit spotřebitele kupovat gumy častěji. Jo pryž časem degraduje, ale ne za 4 nebo 5 let !!!
nejhorší pro gumu je UV záření a oleje/ropné produkty. Proto se třeba nedoporučuje hustit pneumatiky kompresorkama z ledniček, bo ty do vzduchu dávájí dost oleje a pneu pak degraduje zevnitř rychleji 
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp