Jarní startování
- František Procházka
- Expert
Ta svářečská ochrana nic moc.Nedoporučuji.Já volím něco jemnějšího,menšího
a hladšího aby to šlo cestou co nejmenšího odporu.V neděli slušně požádám snachu o zasunutí.Jak jsem na ní koukal,tak by snad šlo.Hlavně aby nedělala
moc fóry,to by mě otrávila.
Po ukončení akce Vám dám vědět jak jsem dopad.Dršte mě palce, ať mě to vyjde a nemusím dál k zásunu někoho shánět.Není to žádná sranda !
a hladšího aby to šlo cestou co nejmenšího odporu.V neděli slušně požádám snachu o zasunutí.Jak jsem na ní koukal,tak by snad šlo.Hlavně aby nedělala
moc fóry,to by mě otrávila.
Po ukončení akce Vám dám vědět jak jsem dopad.Dršte mě palce, ať mě to vyjde a nemusím dál k zásunu někoho shánět.Není to žádná sranda !
Po dlouhých letech ježdění na chopperu jsem přesedlal po dlouhém váhání na skůtra Kymco 500 a Hondu SH 150i.
- František Procházka
- Expert
ZASUNUTO !!!! byl jsem tak nadržen,že jsem nečekal do neděle.Využil jsem toho že synátor zůstal v práci díl a slušně jsem požádal snachu o zasunutí.
když viděla můj žádostiví pohled-vyhověla starci a zasunula.!!! Netrvalo to dlouho,ale stálo to za to !!! Její šikovná ručička zabodovala.Byla radost se ní dívat.
To nejlepší přišlo za maličkou chviličku.Zkusil jsem nastartovat-CHYTLA !!!!
Pánové po několika měsíců Kymco čaplo.!!!! dokonce na starou baterku.
Mám sice novou svíčku,novou fajfku a starou baterku (nová nenalitá.)
Já koukal jak blázen,v té zimě 1C chytil venku na třetí otočku.Bylo slyšet jak to točí,ten zvuk, možná pomohla ta výměna těch ozubenejch koleček.
Škoda,že jsem to nemoh projet !!!! všude snih.
Hned jsem otevřel "Šampíčko" To se bude dneska usínat ??????
když viděla můj žádostiví pohled-vyhověla starci a zasunula.!!! Netrvalo to dlouho,ale stálo to za to !!! Její šikovná ručička zabodovala.Byla radost se ní dívat.
To nejlepší přišlo za maličkou chviličku.Zkusil jsem nastartovat-CHYTLA !!!!
Pánové po několika měsíců Kymco čaplo.!!!! dokonce na starou baterku.
Mám sice novou svíčku,novou fajfku a starou baterku (nová nenalitá.)
Já koukal jak blázen,v té zimě 1C chytil venku na třetí otočku.Bylo slyšet jak to točí,ten zvuk, možná pomohla ta výměna těch ozubenejch koleček.
Škoda,že jsem to nemoh projet !!!! všude snih.
Hned jsem otevřel "Šampíčko" To se bude dneska usínat ??????
Po dlouhých letech ježdění na chopperu jsem přesedlal po dlouhém váhání na skůtra Kymco 500 a Hondu SH 150i.
- forman
- Expert
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem se jen tak na pokec stavil v Pardubicích u mého servisáka co mi vloni dělal to zadní ložisko u Báwa. Probírali jsme i startování. Řekl mi,že svíčka kterou uleješ tak už nikdy není co předtím. Každým ulitím se její stav horší. Nejhorší jsou tudíž krátké starty,kdy se nic neprohřeje. Vše se opotí vč. svíčky,baterie, motoru i výfuku. Takže to ničemu neprospívá. Říkal,že to mají vypozorované na autech které ráno a večer jenom vyvážejí před servis a autosalon. Fuj to jsem se nezvykle rozepsal.
Slyším na jméno RUDA
- František Procházka
- Expert
Souhlas.Taky jsem to dneska nechal prohřát.Aspoň si myslím.
Volal jsem tomu ser. technikovi,.který mě Kyma "opravoval " tak mě trošku
umravnil.Pravil, na moji radost ze startováním,mě to taky občas chytlo.
A spadla čelist.Tak budu zase doufat.
Volal jsem tomu ser. technikovi,.který mě Kyma "opravoval " tak mě trošku
umravnil.Pravil, na moji radost ze startováním,mě to taky občas chytlo.
A spadla čelist.Tak budu zase doufat.
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Františku, mám radost ! Zkus to i další dny a nechej motor prohřát až na provozní teplotu, když to teda nemůžeš projet. Novou baterku si určitě nalej a připrav, kdyby ta stará už nemohla. Jsem hrdý na tvoji snachu, která má určitě velkou zásluhu na tom všem, co následovalo
Těším se na další starty 
Pomalu, ale jistě ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Fery, velice jsi mě pobavil a na víc to zůstane v rodině
.
A ze startu z tvého startu mááááááááám obrovskooooooooooouuuuuu radooooooooooooost!!!!!!!!!!! Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!
A ze startu z tvého startu mááááááááám obrovskooooooooooouuuuuu radooooooooooooost!!!!!!!!!!! Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
Taky velká GRATULACE 
http://lukin1233.rajce.idnes.cz/KYMCO/ Kymco 15.7.2013 prodáno.(SUPER STROJ!!!) Momentálně Suziki Bandit 600
Fando ono to půjde, neboj. Kym prostě dostal strach, že se v něm budem v květnu chtít všichni vrtat. Tak ať mu ten strach vydrží ... 
Kymco Vitality 2T r.v. 2007 už nemám, nahradila ho "Karkulka" Honda SH 125i r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013