Zabezpečení skútrů-alarmy, zámky...
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Jak dlouho trvá rozřezání brzdové páčky flexou ?
Dělám srandu, je pravda, že jakékoliv zabezpečení aspoň zdrží zloděje v akci o něco déle. Díky za jednoduchý tip 
Pomalu, ale jistě ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
- wolf78
- Už mám víc než deset
Má to své baterky uvnitř zámku . Jinak je tam otřesové čidlo a musím říci ,že když se pohne se zámkem a spustí se alarm ,tak je to pěkný ječákjakattara píše:Ják je to s jeho napájením?
Je to zámek od TOKOZu
odkaz ZDE
Kymco Xciting 500i AFI
Re: Zabezpečení skútrů-alarmy, zámky...
Ten TOKOZ je zajímavej za tu cenu. Ještě by mě zajímala odolnost zámku proti šperhání. Taky by mohl kvičet dýl, ale co bych chtěl po takové baterce.
Wolf: když ten zámek rozděláš, poznáš jestli má minitrafo na krmení piezobzučáku? Ono dělá 40V . Pak by to těch 110dB mít mělo, jinak ne. Ty černý krabičky s dálkáčem za 200kč trafo mají a když ho spustíš 40cm před ksichtem, doslova bolí uši.
Zato "Zámek brzdové páčky Datatool CROC LOCK - žlutá" považuji za dobrý trapas. Jednak zamču řídítka, takže přední kolo nakřivo stejně zabrání odtlačení. Musí se zvednout a nést, takže i zámek na páčku je k ničemu. Pokud ho dám na levou páčku, k odtlačení skůtru do dodávky bude potřeba jen klíč na povolení hadice do třmenu. Tenhle zámek je multitrapas.
Wolf: když ten zámek rozděláš, poznáš jestli má minitrafo na krmení piezobzučáku? Ono dělá 40V . Pak by to těch 110dB mít mělo, jinak ne. Ty černý krabičky s dálkáčem za 200kč trafo mají a když ho spustíš 40cm před ksichtem, doslova bolí uši.
Zato "Zámek brzdové páčky Datatool CROC LOCK - žlutá" považuji za dobrý trapas. Jednak zamču řídítka, takže přední kolo nakřivo stejně zabrání odtlačení. Musí se zvednout a nést, takže i zámek na páčku je k ničemu. Pokud ho dám na levou páčku, k odtlačení skůtru do dodávky bude potřeba jen klíč na povolení hadice do třmenu. Tenhle zámek je multitrapas.
Downtown 300
Zámek z Tokozu mám a spokojenost. Neřve pro nic za nic - jako některé jiné. Ale je to stejně jen taková obezlička pro větší klid dušičky. Ukrást se nedá jen to co nemáš a žádný řetaz,alarm ani tajný vypínač - nepomůže, když natrefíš na hajzla.
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Jo
A ještě jsem se teď dozvěděl, že zámek se pocáká PU pěnou, aby kvičení nebylo slyšet, kola se postaví na "skateboardy" a do dodávky se moto natlačí i se zamčenýma kolama.
Takže to jistí nakonec jen ten nejsilnější řetěz, co se nedá přecvaknout ani velkýma pákovkama. V garáži ještě čidlo a drát s bzučákem u postele.
Ještě jsem zachytil dobrý nápad s ampliony 130dB přímo u motorky, kdy smažkám tento dočasně sníží IQ o 70 bodů a probere sousedy široko daleko. Zkus pracovat v takovým prostředí, že.
Ještě jsem zachytil dobrý nápad s ampliony 130dB přímo u motorky, kdy smažkám tento dočasně sníží IQ o 70 bodů a probere sousedy široko daleko. Zkus pracovat v takovým prostředí, že.
Downtown 300
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš takto ohroženou garáž, doporučuji ještě k masivnímu řetězu ještě toto..
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
Hoši, aby vás to zabezpečení nestálo víc než je hodnota zabezpečeného vozidla.
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě to napadlo

Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
To ale přece nevadí. Stroje se mění, zabezpečení zůstává.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.