Pneu našich miláčků
Toš já už jsem taky na novým (dobře,nový gumy to nebyly - najeto 500km) obutí. Byly mi nazuty Continentály ContiTwisty. Na prvním kruháči jsem si skoro rozbil hubu, jak šli zlehka do náklonu,jsou krapet hlučnější,ale hluk vydávají né tím,jak se valí po silnici,ale když fouká vítr z boku,tak vzorek nabírá vzduch a hučí to jako vrtule. Jinak zatím dobrý. V servise chtěl 1360kč. 360 za přezutí a 1000 za práci s tím zadním kolem. Já bych to sice udělal sám,ale když mi napsal tu fakturu na Slávku.....tak jsem ho nechal vydělat.
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Dnes dalších 100km a musím přiznat, že tato pneu je pro mne jistota. Drží. Jsem zvědav, jak se bude chovat za deště.jakattara píše:Tak dnes prvních, necelých 100km na této pneu. První půle byla opatrnější, druhá půle ostřejší jízdy (s ohledem na spolujezdce za sebou) a B02 za mě TOP. Pravdou je, že na velkém skůtru to byla prvni výměna, ale mám s ní velký pocit a důvěřuji ji.
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
Tak i na mě došlo. Když jsem v úterý ráno odjížděl z domu na garančku při 15.000 km, koukalo na mě ze zadní gumy plátno. Po poradě v servise a zjištění ceny originální Maxxisky (teď už nevím jestli 2.600,- nebo 2.800,-
) jsem hned dopoledne přes internet objednal CONTINENTAL CONTI TWIST za 950,- Kč. Ve čtvrtek ji Lenka vyzvedla na prodejně v Hlučíně, dovezla mi ji do práce, kde jsem v garáži sundal kolo a nechal ho vyměnit a vyvážit v servisu BestDrive v Opavě. Na vyvážení bylo potřeba celkem dost závažíček, protože disk je lehce kopnutý, ale určitě to stálo za to. Vibrace řídítek při určitých rychlostech teď úplně zmizely. Závažíček je tam celkem 16
za celkovou cenu včetně přezutí 187,- Kč. 
Honda Integra 750D, r.v. 2015
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Kymco Agilty 50, r.v. 2008 - prodáno 8.4.2013 s najetými 26.100 km
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Kymco Agilty 50, r.v. 2008 - prodáno 8.4.2013 s najetými 26.100 km
- romishowski62
- Už mám víc než deset
Tak opět po x týdnech příspěvek. A to zkušenosti s City Grip po 2600km. Jednoduše perfektní. Guma se chová tak jak má skutr je stabilni. Prozatím v dešti jsem nejel,tak nemůžu referovat. Určitě nejsem zklamán.
Hezké lěto všem!
Hezké lěto všem!
Kymco 300i,56600km, ABS,bílo-černý,kufr GIVI s brzdovými světly ,Roman,Romiš jak je libo...
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Tak Dantes má na Bridgestonce najeto cca 1000km, jak v suchu, v dešti a zatím zaslouží jen chválu. Jen koukám, že budu muset koupit i na předek
.
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
- Macek
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
..já jsem prubnul Micheliny Power Pure, obě gumy i s dopravou za 2800,-
..v Krhové mi to rozhodně nechtěli sundávat, takže jsem sundával sám.. a jo, nebyl to takovy problem jak to vypadalo.. přezutí jim zabralo cca hodinu i s vyvážením.. bez dokladu za 450,-
..odjel jsem na tom zatim 90km a mám blbý pocit, bo mi motorka divně poskakuje.. hlavně při nižších rychlostech je to citit.. nedávám to ale vubec za vinu gumám, ale špatnému vyvážení..
zkusim chvilu vydržet, esli se gumy trochu neojedou a nesednou, bo se mi to nechce znovu šecko sundávat.. pokud to neustane, tak budu muset..
Honzik tu kdysi psal eskapádu svého vyvažování, tak se chcu zeptat esli tu máme na severní Moravě nějaký spolehlivý pneuservis který to umí na Downa vyvážit.. Krhová mě fest zklamala.. už poněkolikáté..
..nepatří to sice do tohohle vlákna, ale sem mi to navazuje.. určo víte, že kupuju novou brmku a to Hondu NC750x DCT.. tak v Krhové mi nabídli cenu se slevou 197tis z původních 205tis.. a to jsem u nich už bral Downtowna.. no a v Hondě v Šenově tady u nás mi nabídli cenu 190tis za to samé plus slevu na garančku.. a to jsem tam byl jen okounět.. takže motorka objednaná, v září dodávaná a dneska testy na A za 50 bodů..
..v Krhové mi to rozhodně nechtěli sundávat, takže jsem sundával sám.. a jo, nebyl to takovy problem jak to vypadalo.. přezutí jim zabralo cca hodinu i s vyvážením.. bez dokladu za 450,-
..odjel jsem na tom zatim 90km a mám blbý pocit, bo mi motorka divně poskakuje.. hlavně při nižších rychlostech je to citit.. nedávám to ale vubec za vinu gumám, ale špatnému vyvážení..
zkusim chvilu vydržet, esli se gumy trochu neojedou a nesednou, bo se mi to nechce znovu šecko sundávat.. pokud to neustane, tak budu muset..
Honzik tu kdysi psal eskapádu svého vyvažování, tak se chcu zeptat esli tu máme na severní Moravě nějaký spolehlivý pneuservis který to umí na Downa vyvážit.. Krhová mě fest zklamala.. už poněkolikáté..
..nepatří to sice do tohohle vlákna, ale sem mi to navazuje.. určo víte, že kupuju novou brmku a to Hondu NC750x DCT.. tak v Krhové mi nabídli cenu se slevou 197tis z původních 205tis.. a to jsem u nich už bral Downtowna.. no a v Hondě v Šenově tady u nás mi nabídli cenu 190tis za to samé plus slevu na garančku.. a to jsem tam byl jen okounět.. takže motorka objednaná, v září dodávaná a dneska testy na A za 50 bodů..
..jezdím.. to je hlavni.. 
Jestli to nevadí, já bych si taky přiložil polínko do společného ohníčku (snad to nebude olej). Moji PCX 150 jsem vloni na podzim přezul na pneumatiky Heidenau dezén K66. Moc jsem na nich nenajel, protože jsem ji v lednu prodal, ale na rozdíl od originálek držely na mokru i na trávě. Navíc (možná špatně) soudím podle vyšších indexů, byly asi velmi odolné, což bylo fajn, protože jak to na mých cestách vždycky dopadne, tak ať jedu kam jedu, stejně vždycky skončím v lese. Enduro nemám jen proto, že už jsem dědek a bude to horší.
Pokud to nepoložím, najedu za letošní rok na svém Downu 300i tak 10 tisíc kilometrů a čeká mě přezouvání. Tak jsem se díval zase na Heidenau (na fabrickou stránku) a pro Downtíka nabízejí tuto alternativu:
Přední 120/80 14" M/C 58S TL dezén K66
Zadní 150/70 13" M/C 64S TL dezén K66
Downtown je moc fajn stroj a už u něj zůstanu, ale nemám zkušenost s tím, jak budou tomuhle krasavci sedět tyhle botičky. Fabrika je doporučuje přímo na tento typ. Co Vy na to ?
http://www.reifenwerk-heidenau.de/
Pokud to nepoložím, najedu za letošní rok na svém Downu 300i tak 10 tisíc kilometrů a čeká mě přezouvání. Tak jsem se díval zase na Heidenau (na fabrickou stránku) a pro Downtíka nabízejí tuto alternativu:
Přední 120/80 14" M/C 58S TL dezén K66
Zadní 150/70 13" M/C 64S TL dezén K66
Downtown je moc fajn stroj a už u něj zůstanu, ale nemám zkušenost s tím, jak budou tomuhle krasavci sedět tyhle botičky. Fabrika je doporučuje přímo na tento typ. Co Vy na to ?
http://www.reifenwerk-heidenau.de/
..................................
nyní Kymco Downtown 300i + Honda Integra 700 D (není to Diesel)
dřive Honda PCX150,Jawa 250, ČZ 125C, S11, Pionýr
nyní Kymco Downtown 300i + Honda Integra 700 D (není to Diesel)
dřive Honda PCX150,Jawa 250, ČZ 125C, S11, Pionýr
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Macku, určitě dobře ti to vyváží v MotoMiro v Českém Těšíně. Jinak předek by měl zvládnout každý pneuservis, tam jsou ložiska, problém je se zadním kolem, kde je drážkovaný náboj, ale mám tip na AUTORENT SERVIS, s.r.o. v NJ, kde by to měli umět, ale zatím to nemám ověřeno. určitě nepřezouvat ani vyvyžovat u Dobeše v Příboře, tváří se, že to umí, ale ne ne
Mě převažovali zadní gumu po Dobešovi právě v Krhové, ručně bez vyvažovačky a na jedničku s *
.. zřejmě se jim nelíbíš, nebo nevím?
To Vyhlos> kdo nezkusí, ten s enedoví
Já osobně zkušenosti s těmito gumami nemám, já jen vím, že mě na Downu vydržela zadní guma průměrně tak 6000 km a musela jít dolů
Nejvíc Dunlopa a to přes 7500km
To Vyhlos> kdo nezkusí, ten s enedoví
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
- Gandalf
- Spisovatel příspěvkový
Mám na skútru od miminka Michelin City grip a přestože jsem byl lehce zklamaný, že mi z výroby nedali Power pure, jak jsem na řadě skútrů X10 viděl, jsem s City grip spokojen. Najezdily už bezmála 9t km kolem bodu mrazu i v 35°C, v suchu i v pěkné průtrži s pár kroupami a zatím mne nikdy nezradily. Ale uznávám, že nejsem typem jezdce, který by pneu ždímal do jejich mezních možností...
Uvidím, jak dlouho vydrží a potom budu řešit, co dál. Ale možná u nich zůstanu
Uvidím, jak dlouho vydrží a potom budu řešit, co dál. Ale možná u nich zůstanu
Honda Forza 300 (2019) 
(Honda CTX 700D 16-19, Piaggio X10 350 13-16, Kymco Downtown 125 2012-13, Babetta 210 1988-2000)

(Honda CTX 700D 16-19, Piaggio X10 350 13-16, Kymco Downtown 125 2012-13, Babetta 210 1988-2000)
I mě se zprvu Mišelinka Citygrip nepozdávala. Ale jak šli kiláky,tak jsme se sžily a zamačkával jsem slzu když po 7000km - jen já,kolik na ní najel minulej majitel netuším, jsme se loučily. Nicméně, dneska z nějakýho skladu v Hlučíně mi odešla Fungl nová Citygripka. Zprva jsem tam chtěl sílnopůrky,ale jeden známý co dělá do gum (ale je z Boleslavi) mi spíš doporučil gripku, že sílnopůlky dobrý,ale gripka lepčejší
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500