Dnes sem konečně zvítězil nad brzdovými světly na své Maxii 3 od GIVI. A po dvojnásobné zborce rozborce mého Xcitingu sem se rozhodl napsat pár vět pro další generace.
Montáž držáku od Givi není dle návodu problém (pozor v obchodě mě upozornili že na velké kufry není vhodný origo držák od Kymca). Snad jen pokud nemáte úzké ruce je asi vhodné demontovat boční plasty(já nemusel),protože je třeba vytáhnout horní šroub co drží tlumiče právě směrem ven k bočním plastům a pak ho tam i s části držáku vrátit.
To horší je pokud si dokupíte jako já brzdové světla pro tento kufr. S držákem od givi není problém všechno je připraveno jen se vyloupnou průchodky jak v kufru tak v držáku kabeláž se zacvakne a je to Proč tu vlastně píšu je že já neměl schéma zapojení elektriky Xcitingu a tak sem musel rozebrat celý zadek abych zjistil kerý dráty vedou k zadnímu světlu. Jsou tam tři hnědý zelený a zelený se žlutým proužkem. Já udělal jednu věc. Když už jsem měl rozebrané zadní světlo gumkou sem si stáhl brzdu a pootočil klíčkem do startovací pozice skusil sem dráty od kufru připojit k drátům co vedly do světla. Hned napoprvé trefa ledky se rozsvítily povolil sem brzdu a zhasly. Paráda je to třeba napojit na hnědý a zelený s proužkem. otvor na proáhnutí kabelu je přpravený (kymco na to myslí) a tak protáhnu kabel nacvaknu spojky na kabely (sou prořezávací nasadí se na kabel a zacvaknou se kleštěma) -opět málo místa ale po pár minutách se mi to povedlo. Vše dát dohromady a hurá poslední zkouška a vše OK.
Kdo nečte až dokonce projde tím samým co já a sice další demontáží

Ono totiž vše funguje pouze do doby než rozsvítíte světla. Můj selský rozum došel k tomu, že zelený s proužkem je správná volba ale kostra není hnědý nýbrž zelený. on je ukostřený i hnědý ale jen do doby než rozsvítíte světla pak tam je přívod pro koncové červené světlo 12V. Takže po zapnutí světel bylo na obou stranách přídavných brzdových světel 12V
Závěr: celo zelený drát - kostra, zeleno-žlutý - brzdová světla, hnědý - koncové světlo, další dráty ve stejném svazku jsou oranžový levý zadní blinkr, modrý - pravý zadní blinkr
Kymče Xciting 500 koupený (20.4.2011) zatím až na nějaké maličkosti spokojený majitel