Myroad - zkušenosti
Jo Geku, odněkud se začít musí. To, že je velikej a moc pěknej, to se už ví. Tak se holt začnou rozebírat titěrnosti až pičovinky.
Kymco Vitality 2T r.v. 2007 už nemám, nahradila ho "Karkulka" Honda SH 125i r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
-
- Už mám víc než deset
No Geku,nestraš s rozbíjením.Zatím šlape a stále se nemůžu nabažit.Hlavně dnes ráno,4 stupně,dvakrát zatočil a jedeeeem.Myslím,že jízdní vlastnosti jsem popsal,zatím se mi stále nepovedlo škrtat stojanem.Klopím to a furt nic.Je pravda,že vzhledem k zimě nejezdím s baťůžkem(47 kg takže žádná velká zátěž)takže uvidíme.To mi nejvíc vadilo u Excitingu.Dnes asi naposledy,zima mi nevadí,mám dobrý vohoz ale sníh je kurva(led ještě větší).Snad se příští rok někde sejdeme.
Pařez,Pionýr,Jawa 350,Yamaha 750YZFŤing Ťong 50ccm,Kymco Exciting 500i,Kymco Myroad 700
-
- Už mám víc než deset
V nové sezoně o Myroadu.Zatím chlapec šlape jek švýcary a jak už jsem psal,ůžasné je,že si jedu bez obav o škrtání stojanu,stále se po 2000 km neozval.Opravdu mi to vadilo,protože jsem kdysi dávno položil v 9Oti tři a půlu.V zatáčce mi stojan odlehčil zadní kolo a už jsem frčel.V neděli mi v garáži spadli dveře na štít a výfuk,nepřijedeme tedy v plné parádě ale s pár šrámy.Zatím jediné co můžu vytknout je absence zpátečky,od určité váhy by měla být povinná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kdo bude mít zájem může už za 12 vše vyzkoušet.Rizika jasně danná - položíš - koupil jsi,cituji někoho z jiného tématu
Pařez,Pionýr,Jawa 350,Yamaha 750YZFŤing Ťong 50ccm,Kymco Exciting 500i,Kymco Myroad 700
-
- Už mám víc než deset
Zdravím všechny skvělé Kymkaře.Dnes se tachometr převalil přes 5000 km za 10 měsíců užívání.Zatím naprostá spokojennost.Po mých trablech s Excitingem to píši hodně potichu abych to nezakřikl.Nejvydatnější byl Cyril a Metoděj.Tento výkend jsme s Ivetou najeli 860 km.Překvapila mě hlavně spotřeba 3.8 ,dálnice do Brna,okolí Brna a zpět přes Hradec do Ústí.Takže vyloženě smíšený provoz.D1 s měkkým nastavením tlumičů se jela lépe než v našem Mercedesu,opravdu příjemné překvapení.Nicméně 400 km denně považuji za rozumné maximum.Gumy Maxxis zatím v perfektním stavu a jezdíme 90% ve dvou.Ty co byly na 500 byly za 4000 total(tedy zadní).Po dovolené se chystám na garančku a hlavně na sezonu minimálně do listopadu.Pa pa jedeme na dovolenou
Re: Myroad - zkušenosti
Páni tak tuna to skončilo, kde pokračujete ???
Nikde. MyRoada tu nikdo nemá. ONo jich všeobecně jezdí hodně málo
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
-
- Začátečník
Ahoj,zapomněl jsem přihlášení tak jsem se přejmenoval.Myroad stále slouží,jediné co jsem musel řešit byla zadní pneu.Po čtyřech letech jsem jel na první stk a pan mi říká :a na tomhle jste přijel?Zadni guma byla příčně rozpraskana po 10 Cm po celém objemu.Technickou mi dal ale stroj jsme museli naložit a odvézt.Jinak je,stejně jako byl exciting,náchylný při startu na pokles napětí baterie.To znamená ze skoro každé jeho kupuji novou.