HonzaH píše:Jaké máte kdo zkušenosti s obržděním obložení předek/zadek vy ostatní?
Downtown 125,300/125i,300i/ ABS - základní info
Nevím co je tam za obložení,ale druhý den po projetí deštěm,nebo po jízdě na mokru,přední brzda "hýká" při prudším dobrždění. Normálně jsem měl strach,že se hryzne. Zkoušel jsem ji trošku odřít pod plynem. Trochu to pomohlo,ale desky půjdou brzy pryč. Ty se mě nelíbí.
Taky plánuju montáž stupaček pro spolujezdce. Něco jsme v Praze s borcem od Kymca vymysleli,tak se budu snažit to realizovat. Bude taky záležet,jak se k tomu postaví Krhová. Na nové budíky už čekám třetí týden
Taky plánuju montáž stupaček pro spolujezdce. Něco jsme v Praze s borcem od Kymca vymysleli,tak se budu snažit to realizovat. Bude taky záležet,jak se k tomu postaví Krhová. Na nové budíky už čekám třetí týden
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
- romishowski62
- Už mám víc než deset
Tento týden jsem měl dovolenou a vzhledem k“nádhernému“ počasí
jsem měl čas něco kutit na skútru.
Tak jsem konečně přidělal držák navigace.
Nakonec jsem ho přilepil mamutem, přeci jenom na motorce
jsou vibrace větší než v autě.
Zítra jedu 100 km do Teplic, tak bude zatěžkávací zkouška.
Potom dám vědět jak to dopadlo.
http://raddy71.rajce.idnes.cz/Drzak_navigace/
jsem měl čas něco kutit na skútru.
Tak jsem konečně přidělal držák navigace.
Nakonec jsem ho přilepil mamutem, přeci jenom na motorce
jsou vibrace větší než v autě.
Zítra jedu 100 km do Teplic, tak bude zatěžkávací zkouška.
Potom dám vědět jak to dopadlo.
http://raddy71.rajce.idnes.cz/Drzak_navigace/
Kymco Downtown 125i bílá barva
Radek
Radek
- Gandalf
- Spisovatel příspěvkový
Raddy a koukáš jen na obrázky nebo máš zvuk do přilby? Já totiž koukám jen na grafiku a při mé úhlopříčce bych tak daleko před sebou už možná nic moc neviděl
Ale vypadá to dobře a pěkně to tam sedne. Tak držím palce, aby vydržel zátěžovou zkoušku. Jen nezapomeň na bezpečnostní lanko nebo šňůrku, kdyby se to náhodou mělo utrhnout.
Honda Forza 300 (2019) 
(Honda CTX 700D 16-19, Piaggio X10 350 13-16, Kymco Downtown 125 2012-13, Babetta 210 1988-2000)

(Honda CTX 700D 16-19, Piaggio X10 350 13-16, Kymco Downtown 125 2012-13, Babetta 210 1988-2000)
Od zvuku z navigace jsem už upustil. Po delší době ticha mě náhlý hluk vylekal uprostřed zatáčky, chvilinku jsem vyšel z koncentrace, ztratil správnou stopu a tečně vypochodoval do škarpy. Takže zvuk už nee. Jinak tohle uchycení se mi moc líbí, vypadá jako by ho tam dával sám výrobce, fakt to tam sedne.
Kymco Vitality 2T r.v. 2007 už nemám, nahradila ho "Karkulka" Honda SH 125i r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
Já dal navigaci normálně na přísavku na plexi a vydržela tam bez potíží 3 dny a 800 kilometrů i pražskou dlažbu. A Hlasitost je taková,že ji slyším i do přilby - bez sluchátek. 
Na fotkách ze Šńůry je vidět.
Jo, a mám zase nového scooota
- výměna budíků a při přebírce od servisu stav tacha - 3 km
(a těch 2600 mě už nikdo neuvěří).
Na fotkách ze Šńůry je vidět.
Jo, a mám zase nového scooota
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.