DWTN - variátor
Zkus zjistit na netu,v jakých otáčkách to má největší kroutící moment a kolik to má točit. Myslím,že na plný knedlík by to mělo točit kolem 7 tis. +-
Dej si někde scuka s někým se stejnou osminkou a zkuste si je půjčit navzájem a porovnat.
Dej si někde scuka s někým se stejnou osminkou a zkuste si je půjčit navzájem a porovnat.
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
- viteon
- Mladší Kecálek
- Kontaktovat uživatele:
nová šířka dle Scootlandu asi 20,7, přeměřím v garáži - skutečnost originálu 20,0mm.
A svíčka ven: pokud místo ní našroubuješ tu zarážku, která se opře o píst a motor se tím "zablokuje" prudce nedoporučeno mulahem!!!! Existuje ale i přípravek (vidlička) na úkon tento.
Upraveno 17/10: délka nového řemenu 870mm, původní po 20000km měl 880mm.
A svíčka ven: pokud místo ní našroubuješ tu zarážku, která se opře o píst a motor se tím "zablokuje" prudce nedoporučeno mulahem!!!! Existuje ale i přípravek (vidlička) na úkon tento.
Upraveno 17/10: délka nového řemenu 870mm, původní po 20000km měl 880mm.
Naposledy upravil(a) viteon dne pát 17 říj 2014, 06:17, celkem upraveno 2 x.
Víťo, si děláš kozy používat u 4T pistonstopper. Za prvé je tam velká pravděpodobnost,že už nenastartuješ - prej se rozeserou rozvody a za druhé už jsem na vlastní oči viděl díru v pístu. Na povolení variáturu,jen a pouze rázový utahovák(povolovák) nebo přípravek - ona vidlička. Takže svíčku nech tam kde je
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
Já bych se přiklonil že těch 10 je na 125ku reálný strop,ale těch 4500 je opravdu málo. A jak psal Rosi,nejlepší by bylo kdyby jsi se projel na jiném Downtownu.Rosi45 píše:10 je moc a 4500 málo. Něco není v pořádku. Snad ti zkušenější poradí.
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
Variátor MÁ vliv na otáčky.Marty píše:Může mít variátor vliv na otáčky motoru ?? Takže použít jenom vidličku jo, a jaký rozměr má nevíte ?
Vidličku jsem si vyráběl . Rozteč 80mm čepy 6mm.
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
-
zbysa
- Už mám víc než deset
stojí 640kč http://www.scootland.cz/skutr-kymco-dow ... ly/naradi/Marty píše:No asi budu muset, vyzkoušet jak jede jiný Downtown. Může mít variátor vliv na otáčky motoru ?? Takže použít jenom vidličku jo, to se dá koupit i v železářství ne a jaký rozměr má nevíte ?
Kymco Downtown 125 bílá Variátor Malossi Multivar 2000
-
zbysa
- Už mám víc než deset
tady máš nd na kymco jsou tu i válečky http://www.scootland.cz/skutr-kymco-dow ... adni-dily/
-
zbysa
- Už mám víc než deset
pokud chceš tož za 400kč vč pošty ti to prodám,kupoval jsem ho ve scootlandu za 640,já toho mého už prodávám a klíč mě bude k hovnu kde bydlíš?Marty píše:No zkusím zajít někam do železářství 640 plus poštovné to by bylo trošku dražší..... A ty válečky jaké značky kupujete ?