DWTN - variátor
Akorát počítej s tím, že se to bude horší a horší a čím ploška bude větší,tím ta prodleva v akceleraci bude delší. Jakmile se udělá první ploška,tak už to jede. ALe ty 4000 to uřčitě vydrží. Kdybys viděl ty válečky, který jsem vyndal z Agility když jsem jí koupil..... a taky to jezdilo (byly to takové hezké 10tihrany)
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
Dík za odpověď. Určitě to před plánovanou dovolenou nechám vyměnit. Ten řemen je docela řacha.
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
No a co tohle ?? Já zde nakupuji. Řemen kevlar
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
Kevlar nebrat. Už se s ním vypekla spousta kluků. Dře polořemenici a škube se. Mitsuboshi je ověřená kvalita.
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Tak to abych se začal taky pomalu poohlížet po ND. Holt kilometry naskakují dost nekompromisně .. 17tis. jsem přehopl tento týden ... peněženko třes se ... ale zase na druhou stranu. měnil jsem doposud jen zadní brzdové desky, dokonce i filtr ještě filtruje dostatečně 
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Rosi možná bych popřemýšlel i o výměně kontrastní pružiny. Varec by se pak určitě choval jako nový. Origo by měla stát okolo 450 Kč a měl bys jistotu a klid.
Kymco Vitality 2T r.v. 2007 už nemám, nahradila ho "Karkulka" Honda SH 125i r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
Nazdar chlapíci.
Ví tady někdo TUTOVĚ rozměry a váhu origo válečků ?
Uvádí se rozměr 20x12 a váha 15.4 - včera se mě dostal do ruky katalog Pollini a tam je uváděná váha origo válečků 15.1 - což je rozdíl celkem18 gramů a to už asi bude cítit.
Ví tady někdo TUTOVĚ rozměry a váhu origo válečků ?
Uvádí se rozměr 20x12 a váha 15.4 - včera se mě dostal do ruky katalog Pollini a tam je uváděná váha origo válečků 15.1 - což je rozdíl celkem18 gramů a to už asi bude cítit.
ALe Vladimíre.... Nebude lepší to rozebrat a válečky změřit a zvážit??? Alespoň si to natrénuješ a při té příležitosti si to celé zkontroluješ jestli nebude potřeba objednat i něco dalšího 
A rozdíl váhy válečků u Polinyho je dán tím,že Poliny dělá své variátory a ty můžou lépe pracovat s jinou váhou.
A rozdíl váhy válečků u Polinyho je dán tím,že Poliny dělá své variátory a ty můžou lépe pracovat s jinou váhou.
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
Díky za rady,ale moc jste mě nepomohli. Rozdělat a zvážit není problém,ale nevím,jestli tady někde seženu rychle nové.
Viteon poslal váhu,ale asi na osminku. Jo a Pollini to má uvedené jako originál variator.
Tak jsem stále na místě.
Viteon poslal váhu,ale asi na osminku. Jo a Pollini to má uvedené jako originál variator.
Tak jsem stále na místě.
Asi budu muset opravdu vážit, jak navrhoval Mulah.
Scooter shop tvrdí 15g ~ Scootland 15.3g . Že se alespoň shodnou v počtu válečků . . .
Scooter shop tvrdí 15g ~ Scootland 15.3g . Že se alespoň shodnou v počtu válečků . . .