Tak kluci, nové info.
Bílý Downtown byl bouraný na čumák, má komplet nový předek a asi i něco navíc. Toto mi bylo vyzvěděno kluky na SF. Teď nevím co dělat, ale přestal jsem mít k prodejci důvěru, neb na otázku zda-li byl skutr bouraný, mi řekl že NÉ... Kašlu to. Na noty do 25kW jdu od pondělí a přes zimu došetřím na úplně nového Downtown 300i /ABS

.

Geku, souhlasím je to opravdu krasavec a co s ŘP - do 25kW bych mohl řídit i tuto krásnou 300vku, která bez zásahu do varce jede 140-150km a chová se prý pěkně. Doporučená max. je sice 120km/h., ale jak už jsem říkal, já ani takhle rychle jezdit nechci.
A udajně netáhne, ale radata s ním jel jen ve městě a max 70km/h., což si myslím, že na zjištění některých neduh je asi rychlost pomalá.

GoodGod - já nikde plné A za 5tis. neviděl, jen za 6900,- + 700,- za nějaký poplatek, který stejně chcou všechny autoškoly. Ale kdybych mohl s tím schváleným B/125ccm jezdit i mimo republiku (což se údajně moci nebude), tak bych klidně ještě rok a půl počkal a s Kamkou začli jezdit až v roce 2013. Jen tento řidičák bude platit jen u nás a tak to znamená, že si na vejlety se ženou k moři, noty stejně udělat musím. A rozdíl mezi ŘP na 125ccm a do 25kW je jen 500,- . (3500/4000) Plné A - 6900,- . A co se ježdění týče, stejně jsem většinu km najezdil sám, líbí se mi pomalá jízda a věřím, že pro mé použití už je i to 3kilo nad. Asi to nepochopíte, ale kdyby mi žena neřekla, že chce jezdit se mnou, vůbec bych silnější skútr řešit nezačal a čekal bych stejně na konec světa, jako Trotlík. Ale to nemusíme řešit. Kolikrát za rok jedu s váma? A jste ke mě milí i když jedu na Nimbusu

...