Downtown 125,300/125i,300i/ ABS - základní info
mat.bo - jak pokračuje tvůj problém ? Nemyslím si,že po 7tis. tomu něco je. Já si taky všimnul,že při pomalém rozjezdu to není "hladké" ale nejsem si jistý,jestli to bylo před tím lepší,nebo horší.Dělá to při rozjezdu na hranici sepnutí spojky. Pokud dám trochu víc,nic se neděje.[/b]
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
To Rosi, To Mat.bo> rozjezdy mého Downa jsou taky škubavější než byly, ale myslím si, že je to zakusováním spojky, že už tolik neproklouzne, teď si to hezky na sebe sedlo a tipuju, že je mezi obložením a bubnem větší frikce, než když to bylo nové, takže to neřeším. Ovšem míra "škubanců" je přímo úměrná velikosti úhlu pootočení plynové rukojeti. Když se rozjíždím na minimální plyn, dokážu i "neškubnout". Po rozjezdu je vše OK. 
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
HonzoH - Já to mám obráceně. Když za to vezmu ,tak to neškube,ale pomalém rozjezdu jsem měl strach,že mě z pléga upadne navigace. Ale ani na burákovi nebyl rozjezd jak na klasicé převodovce.
-
zbysa
- Už mám víc než deset
škubání při rozjezdu je to pružinkama ve spojice
tak děcka já jsem měl tentýž problémZačalo mě to zlobit po zajetí 19000km Při rozjezdu z křižovatky mi to škubalo taky jako svin,zajel jsem do scootlandu brno tam mě vyměnily pružinky ve spojce a už je to ok . Ted děcka řeším pneu jak přední tak zadnímat.bo píše:jo a zdá se mi,že je to horší když je skutr ohřátej
Kymco Downtown 125 bílá Variátor Malossi Multivar 2000
-
zbysa
- Už mám víc než deset
tak jsem dal na tvé rady akorád u jineho dodavatele za celkem 2700kč no nedá se.Doufám že mi vydrží dalších 20000kmGandalf píše:Nevím, jestli levně, ale já bych šel okamžitě do TOHOTO
Kymco Downtown 125 bílá Variátor Malossi Multivar 2000
Téměř 21tis. na origo gumách
Teda pánové,my,co jsme měnili po osmi,co na to říkáte ?
Teda, jestli nás tady někdo netahá za nohu
Teda pánové,my,co jsme měnili po osmi,co na to říkáte ?
Teda, jestli nás tady někdo netahá za nohu
Naposledy upravil(a) Rosi45 dne úte 01 říj 2013, 08:59, celkem upraveno 1 x.