by byla doma
B 650 EXE K8
- forman
- Expert
- Kontaktovat uživatele:
No Honzo, Gek už ho viděl,ale k tobě je to trošku z ruky. Navíc v neděli odlétáme na dovolenou,takže bohužel.
To Ládínek: Objednal jsem si velké plégo, jaké máš zkušenosti? Pomáhá to trošku? Na tom originál dost fouká , hlavně na ruce - nejsem na vítr z Báwa vůbec zvyklej. Ještě mě má dorazit držák kufru vč. kufru Maxia2 (52l) s opěrkou.
Objednal jsem opěrku
montážní sadu ,
Kufr ,
Plégo
Jinak mám už najeto 280 km, dnes konečně přepsáno na mne čerstvě natankováno a vypočítaná spotřeba mi vyšla 4,9l/100km. Paráda jsem velmi,velmi spokojenej.
To Ládínek: Objednal jsem si velké plégo, jaké máš zkušenosti? Pomáhá to trošku? Na tom originál dost fouká , hlavně na ruce - nejsem na vítr z Báwa vůbec zvyklej. Ještě mě má dorazit držák kufru vč. kufru Maxia2 (52l) s opěrkou.
Objednal jsem opěrku
montážní sadu ,
Kufr ,
Plégo
Jinak mám už najeto 280 km, dnes konečně přepsáno na mne čerstvě natankováno a vypočítaná spotřeba mi vyšla 4,9l/100km. Paráda jsem velmi,velmi spokojenej.
Slyším na jméno RUDA
Moc pěkná barva, Rudo. Gratuluji a ať slouží !!!
Mimochodem, kolik papalo Báwo?
Mimochodem, kolik papalo Báwo?
Honda Integra 750D, r.v. 2015
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Kymco Agilty 50, r.v. 2008 - prodáno 8.4.2013 s najetými 26.100 km
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Kymco Agilty 50, r.v. 2008 - prodáno 8.4.2013 s najetými 26.100 km
- forman
- Expert
- Kontaktovat uživatele:
Dnes dorazil objednaný kufr , opěrka a držák kufru.
Hned jsem ho namontoval a musím pochválit firmu Suzuki a Givi,protože to byla radost práce, vše přesně sedí a montáž je jedna radost. Ještě má dorazit horní zahrádka s připraveným držákem na vlaječkovou žerdičku. Ta záhrádka co má Zdenička na Hondičce.

Hned jsem ho namontoval a musím pochválit firmu Suzuki a Givi,protože to byla radost práce, vše přesně sedí a montáž je jedna radost. Ještě má dorazit horní zahrádka s připraveným držákem na vlaječkovou žerdičku. Ta záhrádka co má Zdenička na Hondičce.

Slyším na jméno RUDA
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Rudo, turistické plégo je super. Já ale objednal kouřové Ermax, ať jde k pleti Čertíkovi a v noci za deště to byla past. Nicméně i za deště ve dne byl problém s kapkami, tak jsem ho zkrátil o 9cm a je to bomba. Deflektory fungují, na ruce netáhne a krásně se dívám těsně nad plexi
Vyzkoušej napřed plexi bez úprav a potom se rozhodni 
Pomalu, ale jistě ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
já bych bral tu babetku. 
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
- forman
- Expert
- Kontaktovat uživatele:
Láďo je to ono??Odkazmotorr66 píše:Rudo, turistické plégo je super. Já ale objednal kouřové Ermax, ať jde k pleti Čertíkovi a v noci za deště to byla past. Nicméně i za deště ve dne byl problém s kapkami, tak jsem ho zkrátil o 9cm a je to bomba. Deflektory fungují, na ruce netáhne a krásně se dívám těsně nad plexiVyzkoušej napřed plexi bez úprav a potom se rozhodni
Slyším na jméno RUDA
- forman
- Expert
- Kontaktovat uživatele:
Teď když porovnávám obě plexi (Ládovo a moje),vidím ty rozdíly o kterých jsem neměl ani tušení.

Plégo vyzkoušeno a zkušenosti jsou,že na ruce nefouká vůbec,vítr se objevuje až asi 10- 15cm nad rukojetí.Koukám přes plexi,ale jak jsem již napsal,jsem zvyklej z Báwa. Najeto mám k dnešku cca 800km a jsem nad míru spokojenej. S plynovou rukojetí se při jízdě mazlím a tak spotřeba se ustálila na nádherných 4,6l/100km. Takže jezdím na stejné spotřebě jako z Báwem.
Plégo vyzkoušeno a zkušenosti jsou,že na ruce nefouká vůbec,vítr se objevuje až asi 10- 15cm nad rukojetí.Koukám přes plexi,ale jak jsem již napsal,jsem zvyklej z Báwa. Najeto mám k dnešku cca 800km a jsem nad míru spokojenej. S plynovou rukojetí se při jízdě mazlím a tak spotřeba se ustálila na nádherných 4,6l/100km. Takže jezdím na stejné spotřebě jako z Báwem.
Slyším na jméno RUDA