Jarní startování
- Gandalf
- Spisovatel příspěvkový
Je mi jasné, že tu mám takřka nejmíň zkušeností ze všech, ale přesně pro tohle jsem si nachystal instalaci zásuvky pod sedlo. Zkrátka, pokud budu jezdit průběžně, tak to řešit nebudu, ale pokud z nějakého důvodu zůstane skútr stát víc jak dva-tři týdny v garáži, tak ho prostě napíchnu. I kdyby to bylo jen proto, že to akumulátoru "udělá dobře" 
Honda Forza 300 (2019) 
(Honda CTX 700D 16-19, Piaggio X10 350 13-16, Kymco Downtown 125 2012-13, Babetta 210 1988-2000)

(Honda CTX 700D 16-19, Piaggio X10 350 13-16, Kymco Downtown 125 2012-13, Babetta 210 1988-2000)
Já se z toho poseru. Včera jsem pořídil ten regulátor, hnedle jsem ho vyměnil (dává 14.4 až 14.6při max otáčkách), rovnou jsem nalil, nabil a nainstaloval novou baterku a ono přes startér ani prd. Jednou šlápnu a vrčí....
Nevím,jestli baterka potřebuje formátovací proces,ale vypadá to že nemá sílu. Volnověžka zapadne krásně ,ale neotočí motorem,až třeba po vteříně co držím startér a je zaklapnuto tak se jednou otočí motor volnoběžka vypadne a startér točí naprázdno.
Jak jsem psal,baterie nová,nově nabitá,kapacita 4Ah - Varta (v tom vidím asi problém).
Já bych toto neřešil, bo na našlápnutí to jde na poprvý, maximálně na podruhý,ale paní muláhová by chtěla jezdit do hokny,tak potřebuju,aby to krásně startovalo na strtér a bez plynu
Nevím,jestli baterka potřebuje formátovací proces,ale vypadá to že nemá sílu. Volnověžka zapadne krásně ,ale neotočí motorem,až třeba po vteříně co držím startér a je zaklapnuto tak se jednou otočí motor volnoběžka vypadne a startér točí naprázdno.
Jak jsem psal,baterie nová,nově nabitá,kapacita 4Ah - Varta (v tom vidím asi problém).
Já bych toto neřešil, bo na našlápnutí to jde na poprvý, maximálně na podruhý,ale paní muláhová by chtěla jezdit do hokny,tak potřebuju,aby to krásně startovalo na strtér a bez plynu
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
- František Procházka
- Expert
Pánové,dneska jsem byl v šoku !!! vytáh jsem Kyma před 10h ven na sluníčko.Kolem poledne,startuju-BOMBA - hned na poprvé v několika málo
vteřinách nastartoval.To byl mžik !!! Já čuměl jak puk,jaký to byl fofr !!
Tak snad mám tu smůlu u Kyma vybranou.
A to vše na odepsanou baterku odborníkem.Bez dobíjení,jenom vypínač bat.
Mohl bych udělat test,vypínač bat. nechat zapnutej na pár dní,co by to udělalo.
vteřinách nastartoval.To byl mžik !!! Já čuměl jak puk,jaký to byl fofr !!
Tak snad mám tu smůlu u Kyma vybranou.
A to vše na odepsanou baterku odborníkem.Bez dobíjení,jenom vypínač bat.
Mohl bych udělat test,vypínač bat. nechat zapnutej na pár dní,co by to udělalo.
Po dlouhých letech ježdění na chopperu jsem přesedlal po dlouhém váhání na skůtra Kymco 500 a Hondu SH 150i.
Já už jsem svůj problém se startováním na startér taky asi vyřešil. Teď jsem koukal na netu a ta svinská baterka co jsem tam dal má startovací proud jen 20A, kdešto ta co tam byla měla 40A a YUASY a BOSCH mají 55A.
Moje blbost, nebral jsem to při koupi v potaz a na kolonku startovací prou jsem vůbec nekoukal.
Moje blbost, nebral jsem to při koupi v potaz a na kolonku startovací prou jsem vůbec nekoukal.
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
No v noci byla kosa, ráno nevím, ale svítilo sluníčko. Ještě mě napadlo, jestli v tom nemůže mít prsty ten 100 oktanový Max Motion. Jestli něco rozpustil a to pak nechtělo hořet. Nevím. Když to chytlo, čmoudík a divný smrad.
Svíčka je nová, iridiová. Prostě nechápu. Nebo jestli může mít vliv, že jsem udělal zásuvku, nabíjení navigace, nebo vyhřívané hefty. Ještě zkouknu kostru.
No a teď ještě Milda. No tak mě řekni.
Svíčka je nová, iridiová. Prostě nechápu. Nebo jestli může mít vliv, že jsem udělal zásuvku, nabíjení navigace, nebo vyhřívané hefty. Ještě zkouknu kostru.
No a teď ještě Milda. No tak mě řekni.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."