Downtown 125
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Velice záleží na tom, kde parkuješ. Univerzální rada z mé zkušenosti.
Fridex, pokud ti někde neteče, netřeba dolívat.
Nádrž se plnila do plna u plechových nádrží, aby zevnitř nerezly. U plastových to není nutné.
Pokud ve studené garáži:
Baterku vyndat, dobít a uchovat někde, kde nemrzne.
Pokud v teplé garáži:
Baterku dobít a nevyndávat.
Ještě by se měl stroj umýt před uložením. Tento bod jsem nikdy ale nedělal. Myl jsem většinou v únoru v hezký den.
Fridex, pokud ti někde neteče, netřeba dolívat.
Nádrž se plnila do plna u plechových nádrží, aby zevnitř nerezly. U plastových to není nutné.
Pokud ve studené garáži:
Baterku vyndat, dobít a uchovat někde, kde nemrzne.
Pokud v teplé garáži:
Baterku dobít a nevyndávat.
Ještě by se měl stroj umýt před uložením. Tento bod jsem nikdy ale nedělal. Myl jsem většinou v únoru v hezký den.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to tak, fridex, tedy náplň chladiče, bych vyměnil celou a na celoroční. Pak máš po starostech.
Po vyndání baterky bych svorky potřel vazelinou nebo WD, či LM sprejem. Baterku nechat dobít a někde v suchu , kde nemrzne ji uskladnit. Jednou, či dvakrát za zimu ji zkontrolovat a případně dobít. Na baterce kontakty také ošetřit vazelínou.
Kontakty, svorky a spínačku bych prostříkl kontoxem, či jiným ochranným sprejem na kontakty. Vzhledem k tomu, že stroj bude stát venku, předpokládám, že bude pod plachtou. Na sedadlo bych dal do pytlíčku chomáč vlasů nebo chlupů z velkého predátora. Jinak tam budou kempovat kočky či jiný zvířata.
I když bude asi někde ve dvoře, pokud tam nelítá pes, nezapomeň na dobrý zámek, či dva. Na předek kotoučový zámek, zadní kolo s kyvkou zamknout dobrým lanovým zámkem k něčemu pevnému.
Protože nejsem znalý poměrů, kde budeš parkovat ber to jako rady univerzální. Snad ti budou k něčemu dobré.
Po vyndání baterky bych svorky potřel vazelinou nebo WD, či LM sprejem. Baterku nechat dobít a někde v suchu , kde nemrzne ji uskladnit. Jednou, či dvakrát za zimu ji zkontrolovat a případně dobít. Na baterce kontakty také ošetřit vazelínou.
Kontakty, svorky a spínačku bych prostříkl kontoxem, či jiným ochranným sprejem na kontakty. Vzhledem k tomu, že stroj bude stát venku, předpokládám, že bude pod plachtou. Na sedadlo bych dal do pytlíčku chomáč vlasů nebo chlupů z velkého predátora. Jinak tam budou kempovat kočky či jiný zvířata.
I když bude asi někde ve dvoře, pokud tam nelítá pes, nezapomeň na dobrý zámek, či dva. Na předek kotoučový zámek, zadní kolo s kyvkou zamknout dobrým lanovým zámkem k něčemu pevnému.
Protože nejsem znalý poměrů, kde budeš parkovat ber to jako rady univerzální. Snad ti budou k něčemu dobré.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
Ještě se chci zeptat, hledal jsem ho na chladiči ale neviděl jsem ho vypouštěcí ventil chci to úplně vypustit a dát nový fridex. Kde to ho najdu ? nechce se mi ho hledat protože je tam fakt zima venku.
A kdyžtak jak se k němu dostanu......
Jinak baterku už mám venku, a kontakty natřené vazelínou tak snad to vydrží zimu venku..... nebo aspon než tomu najdu místo někde v teple.
A kdyžtak jak se k němu dostanu......
Jinak baterku už mám venku, a kontakty natřené vazelínou tak snad to vydrží zimu venku..... nebo aspon než tomu najdu místo někde v teple.
Kymco Downtown 125, rok 2010
expanzka je jen na dorovnání, kdy si to jen přisaje, popřípadě odfoukne. Naplnění bych osobně provedl sundáním plexi a na druhé straně tachometru - nevim jak to popsat je dekl na dvou šroubech, pod kterým je vršek chladiče. Tam dolít, natočit, dolít, natočit a tak dál.
ps - třeba se pletu
ps - třeba se pletu
Kymco Downtown 300i ABS
No Koukal jsem proč ty hadice vedou nahoru pod to plexi..... Takže sundat plexi a Lít do tam nekde pod ten dekl jo.....
Jak poznám že to bude plné ?? A expanzní nádrž doplnit až naposledy jo.....
Není to tak jednoduché jak jsem myslel.......
Jo a ovzdušneni brzd se děla jako u auta ???
Jak poznám že to bude plné ?? A expanzní nádrž doplnit až naposledy jo.....
Není to tak jednoduché jak jsem myslel.......
Jo a ovzdušneni brzd se děla jako u auta ???
Kymco Downtown 125, rok 2010