B 650 EXE K8
Tak zase nic,ale už jsme přišli na to,že odskakují relátka,ale zatím se neví proč. Na spinačku to jede v pohodě,ale ta to dlouho nevydrží.
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Sakulajda, Rosi, je mi to fakt líto. Snad se brzy najde přímá závada a už bude vše tak jak má být. Zrovna Tebe beru jako člověka, který nic neponechává náhodě ... žel bohu, tak to chodí, Ti dobří musí vyžrat to grrrrr
.
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
Když nejde o život ... taky je Jáchy důležité,mít pár kamarádů,kteří tě jak-koliv podpoří,když se zrovna nedaří
Nejvíc mě na tom štve,že je venku hezky a já nemám na čem drandit.
Nejvíc mě na tom štve,že je venku hezky a já nemám na čem drandit.
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Mohl bych Ti nějak dovést Nimbus, jen nevím, jak by ti těch 50km/h. stačilo 
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
Kluci nemáte náhodou schéma ke K8 Ex ? To,co je k sehnání na SF je nepoužitelné,protože nesedí barvy ani počet drátů ve spinačce. To se potom špatně opravuje. Ty spinačky jsou udělané na hranici,bez rezervy. Je to jenom o náhodě a štěstí,komu jak dlouho vydrží. Já to štěstí neměl. Ten alarm s tím neměl nic společného. Ve Šlapanicích odešla spinačka a pohnutím plexi dostala tu poslední ránu. Možná kdybych přišel na tu vypálenou 15A pojistku,možná bych dojel,ale jsem na ni nepřišel,byť jsem je prohlížel.
Hlavně bych teď potřeboval to schéma.
Ve sborce a rozborce bych mohl dávat hodiny

Hlavně bych teď potřeboval to schéma.
Ve sborce a rozborce bych mohl dávat hodiny
Možná jako inspiromat http://ww2.justanswer.com/uploads/chris ... 729_ja.gif
jinak já jsem hledal schémata k Downu pomocí obrázků. Pokud se dá do Googlu wiring suzuki burgman 650 EX a pak obrázky tak se dá najít strašná spousta schémat, ale jestli je tam to pravé ... Nemám bohužel čas teď nad tím sedět. Ale tohle už máš pravděpodobně za sebou, tak se omlouvám, že jsem zdržoval.
jinak já jsem hledal schémata k Downu pomocí obrázků. Pokud se dá do Googlu wiring suzuki burgman 650 EX a pak obrázky tak se dá najít strašná spousta schémat, ale jestli je tam to pravé ... Nemám bohužel čas teď nad tím sedět. Ale tohle už máš pravděpodobně za sebou, tak se omlouvám, že jsem zdržoval.
..................................
nyní Kymco Downtown 300i + Honda Integra 700 D (není to Diesel)
dřive Honda PCX150,Jawa 250, ČZ 125C, S11, Pionýr
nyní Kymco Downtown 300i + Honda Integra 700 D (není to Diesel)
dřive Honda PCX150,Jawa 250, ČZ 125C, S11, Pionýr
Tady mohu nabídnout pomoc s přeuložením třeba do .jpg, nebo .png
Nebo to alespoň můžu zkusit. Solidworks se kterým dělám by to měl umět. Kdyžtak mi ten soubor šoupni do emailu.
Nebo to alespoň můžu zkusit. Solidworks se kterým dělám by to měl umět. Kdyžtak mi ten soubor šoupni do emailu.
Kymco Vitality 2T r.v. 2007 už nemám, nahradila ho "Karkulka" Honda SH 125i r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
Honzo,jestli můžeš,pošli to prosím Jouzíkovi.
Jináč jsem odjel ze skůtrem do servisu. Klučina co mě to opravoval možná přišel,kde je zakopaný pes. Kostra. Na burgmanu není kostra na rámu,ale ke všemu je tažená zvlášť,což ho vůbec nenapadlo,tak tomu na 99% věří.
Boha -doufám,že má pravdu
Jináč jsem odjel ze skůtrem do servisu. Klučina co mě to opravoval možná přišel,kde je zakopaný pes. Kostra. Na burgmanu není kostra na rámu,ale ke všemu je tažená zvlášť,což ho vůbec nenapadlo,tak tomu na 99% věří.
Boha -doufám,že má pravdu
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to bude jen kostra, máš vyhráno. Přeji, aby to vyšlo a ať můžeš vyrazit. Budeš mít km deficit, tak se stavte na kafčo a Birellka, rádi Vás uvidíme 
Pomalu, ale jistě ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Děkuji za pomoc !
Za chvíli si jdu pro buráka. Prý to opravdu byla jen ta kostra. Jsem odpoledne v práci,ale klučina mě volal,že s tím ujel třicet kilometrů a bylo to prý v pořádku a že si mám pro to přijít a jezdit. Tak snad už jo. Snad už jsem vyžral všechny průšvihy
Asistenci mám uzavřenou,tak ...
Za chvíli si jdu pro buráka. Prý to opravdu byla jen ta kostra. Jsem odpoledne v práci,ale klučina mě volal,že s tím ujel třicet kilometrů a bylo to prý v pořádku a že si mám pro to přijít a jezdit. Tak snad už jo. Snad už jsem vyžral všechny průšvihy