B 650 EXE K8
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Nedalo mi to a vyměnil oleje hned po obědě. Potom bomby ke tchýni natahovat lino a přetěsnit wc mísu... večer pivko a kantare
no co taky po noční jiného
Skvrna na dvoře je dekontaminovaná, takže vpohodě 
Pomalu, ale jistě ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
- Gandalf
- Spisovatel příspěvkový
Ládínku a nenosíš ty náhodou červeného motýlka s černými puntíky... když jsi práce všeho druhu?

Kolik olejových náplní má B650? Dvě nebo snad tři?
edit: Geku, nešlo mi primárně o Suzuki, ale mechanik, pokladač lina, instalatér a kdoví co ještě v jednom

Kolik olejových náplní má B650? Dvě nebo snad tři?
edit: Geku, nešlo mi primárně o Suzuki, ale mechanik, pokladač lina, instalatér a kdoví co ještě v jednom
Naposledy upravil(a) Gandalf dne stř 09 črc 2014, 17:17, celkem upraveno 2 x.
Honda Forza 300 (2019) 
(Honda CTX 700D 16-19, Piaggio X10 350 13-16, Kymco Downtown 125 2012-13, Babetta 210 1988-2000)

(Honda CTX 700D 16-19, Piaggio X10 350 13-16, Kymco Downtown 125 2012-13, Babetta 210 1988-2000)
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj děcka, až dnes jsem si doladil disain mého Burgoše. Tak se chlubím??? Ne, jen mrknite, pokud chcete. Ahojte všem.
http://maximznojmo.rajce.idnes.cz/Suzuk ... Executive/
http://maximznojmo.rajce.idnes.cz/Suzuk ... Executive/
http://maximznojmo.rajce.idnes.cz/BMW_R_1200_RT/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tel. 602 549 759 Name: Pavel - Maxim
Moto postup: Rhon 50, Kymco Yager 125, Kymco Downtovn 125, Suzuki Burgman 650, nyní BMW R1200RT
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá práce Maxime !
.. trošku "ujíždíš" na USA a anténkách, co?
... ale jo, vypadá to zajímavě. Uvažoval jsi ale, jak budou vypadat lahve z kterých by se potencionálně někdo chtěl napít po půldenním výletě ??? ... nevím nevím, jestli bych měl chuť pít z lahve otryskané tisíce kusy mrtvého hmyzu? ... no však ale uvidíš
.. třeba to nebude tak hrozné 
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Hozo, lahve jsou vyhazovací obsah 1l a jsou to na benzině samozřejmě ty nejdražší s hrdlem, jak se to musí dát do tlamy a zmáčknout celá lahev aby to teklo. Pak se hrdlo zase zaklapne a je to čisté. Na benzině stojí litr i 30-, kč, což se voda blíží ceně benzínu. Jak píšeš na anténách ulítávám, protože můj hlavní sen je Goldwing, ale na něj nemám prachy. Amerikou žiju, žil jsem tam 1 rok a jsem z tamních lidí, jejich mentality, jejich chování člověka k člověku a vůbec, uplně v prdely. Takže doma mám vlajky ameriky, na zahradě vlajky ameriky, v chatě vlajky ameriky, na motorce vlajky ameriky a co je asi nejvíc, tak jsem americe věnoval jednu ruku, kterou jsem si americkými symboly nechal celou potetovat. To jsi si asi všiml. Tak moc mě tato země dostala, tak moc mě tato země oslovila, že mě to zůstalo v srdci na celý život. Hlavně to jak se ke mě zachovaly, jak mě jako čecha přijaly a taky to, jak mě nechtěly pustit domů s tím, že už je můj domov tam a musím tam zůstat, že už jsem americký občan a že musím zažádat o občanství, se kterým mi pomohou. Pracoval jsem s nimi a pochopil jsem, že jsou to lidi, pro které je na prvním místě ústava, právo a svoboda. Je to na delší vyprávění, tak snad někde pokecáme. Pokud bude zájem. Viděl jsem tam spostu motorkářů, spoustu měst, spoustu rekračních oblastí, ale jen málo kdy jsem narazil na objekt, nebo motorku bez americké vlajky. Jsou na to hrdí, mají to v srdci. Vůbec si nedovedu představit, že bych jel např. městem Zlín a na každém druhém domě by byla česká vlajka, na důkaz hrdosti k našemu státu, prezidenta nebo senátu. Tak to fakt asi neuvidíme. Já osobně jsem hrdej na to, že jsem čech, díky české historii (nemyslím komunismus a co se dělo po něm) jsem hrdej do morku kosti, že jsem moravák (taky tak vypadám) a to je asi tak všechno, co mě k této zemi váže, co se týká hrdosti. Jinak je to hamba zvracet. Co se týká lidí, je to to samé. Ovšem najdou se tací, se kterými je mi dobře. Tak už dost, nějak sem se rozkecal. Ahooooj 
http://maximznojmo.rajce.idnes.cz/BMW_R_1200_RT/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moto postup: Rhon 50, Kymco Yager 125, Kymco Downtovn 125, Suzuki Burgman 650, nyní BMW R1200RT
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
No proto!!!! 
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Také si to rád poslechu, i když moc zasahovat do debaty nebudu. Jo a ten Burgoš jsi vyšperkoval excelentně. Moc se mi líbí ty kufry a obzvláště ten horní. No máš to vymazlené.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
Tak teda k tématu: Je to paradox ale motorky nám objednaly přímo z Japonska, protože jsme měly požadavky na černou barvu a v celé čr dva nebyly. Japonci to zařídily a byly tady do 7 dnů!!! Na vrchní kufr jsme čekaly 3 týdny. To je paradox. vrchní kufr je pecka, jen jsme nenamontovaly osvětlení brzd - 2800,-kč. To je trochu moc. Ještě uvažuji o předním štítu, ovšem pořád nevím jak by seděl, vím že ho většina u starších modelů uřezávala, že byl moc vysoký. Potřeboval bych to vidět a to je problém. Ještě bych chtěl zvednout opěrku řidiče, to by byla bomba. Co se týče stroje, tak klady jsou jasné, ale zápory píše málo kdo. Tady jsou:
Určitě by to chtělo větší nádrž, to každopádně
Za ty prachy mohly vytunit zvuk motoru, stroj by si zasloužil pěkné brumlání
V každém případě bych dal i peněz více, kdyby tam byla spátečka, je to těžký jak prase
Nádrž by mohla být na jiném místě, pokud tankuji, musím sundat kufr z boku
Ovšem ostatní věci pecka, mrda, bomba
Jinak díky že se vám líbí můj tuning - jsem fakt psychopat a v tomto případě nehledím na korunu. Ahooojtééé
Určitě by to chtělo větší nádrž, to každopádně
Za ty prachy mohly vytunit zvuk motoru, stroj by si zasloužil pěkné brumlání
V každém případě bych dal i peněz více, kdyby tam byla spátečka, je to těžký jak prase
Nádrž by mohla být na jiném místě, pokud tankuji, musím sundat kufr z boku
Ovšem ostatní věci pecka, mrda, bomba
Jinak díky že se vám líbí můj tuning - jsem fakt psychopat a v tomto případě nehledím na korunu. Ahooojtééé
- forman
- Expert
- Kontaktovat uživatele:
Pavle, když jsem byl mladší,taky jsem ujížděl na samolepkovém tuningu a různých podsvíceních. (Gek je mi svědkem.) Dnes už mě to tolik nebere.
Jenom se zeptám na ty anténky na kufrech?? Jsou funkční? Nebo plní třeba funkci žerdiček na vlaječky?? Taky jsem měl na svém BMW 1200 LT dvě antény, jako je má Goldwing ,ale ty byly plně fuknční. Levá byla na rádio,pravá chytala signál k vysílačce,která byla napevno uložená v přihrádce u rádia. Video
Jen podotýkám že BMW s tou modrou maškarádou jsem již kupoval od podobně postiženého minulého majitele.

Jenom se zeptám na ty anténky na kufrech?? Jsou funkční? Nebo plní třeba funkci žerdiček na vlaječky?? Taky jsem měl na svém BMW 1200 LT dvě antény, jako je má Goldwing ,ale ty byly plně fuknční. Levá byla na rádio,pravá chytala signál k vysílačce,která byla napevno uložená v přihrádce u rádia. Video
Jen podotýkám že BMW s tou modrou maškarádou jsem již kupoval od podobně postiženého minulého majitele.

Slyším na jméno RUDA