Jarní startování
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
To Manet125> spínač čerpadla na bočáku se dá ale "přemostit" (trvale sepnout), ne? ... Vím, je to z pohledu bezpečnosti nezodpovědné, ale když tam bočák mít nebude, nemůže se stát, že by chtěl přidat plyn, když mu bude stát Kym na bočáku. Kvůli tomu tam ten bezpečnostní spínač je, ne? ... nebo jsem mimo mísu?
To Petr65> pokud bys ale sundal hlavní stojan, nebudeš mít možnost nastartovat a nechat Kyma zahřát na hlavním stojanu v mezičase oblékání helmy a rukavic ... to na bočáku totiž nejde ...
To Petr65> pokud bys ale sundal hlavní stojan, nebudeš mít možnost nastartovat a nechat Kyma zahřát na hlavním stojanu v mezičase oblékání helmy a rukavic ... to na bočáku totiž nejde ...
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
- manet125
- Spisovatel příspěvkový
Takže ještě jednou: Držte se prosím tématu. Děkuji
Bylo: Stadion, Kejvačka 250, KTM 50RSW, Manet S125 Modrej, Kymco People S200, Kymco Xciting 500 Ri
Je: Manet S125 Zelenej, Kawasaki KL650 Tengai, Brumla B210
Je: Manet S125 Zelenej, Kawasaki KL650 Tengai, Brumla B210
- František Procházka
- Expert
Hlavní stojan bych nesundaval,určitě je potřeba při různých opravách.
Neumím si to bez něj představit.Petře,jinak jsem měl taky problém,postavit Kyma na hl.stojánek.Ted už to umím,musí se vědět jak na to.Taky jsme to tady probírali.
Nerozumím-držte se tématu? je to technická sekce,tak to sem patří,nebo se pletu?
Už jsem na to přišel,viděl jsem jenom tech.sekci a nechal jsem se unést.
Teď je mi to jasné-omlouvám se,to jarní startování i když se to týká i stojánku.
Neumím si to bez něj představit.Petře,jinak jsem měl taky problém,postavit Kyma na hl.stojánek.Ted už to umím,musí se vědět jak na to.Taky jsme to tady probírali.
Nerozumím-držte se tématu? je to technická sekce,tak to sem patří,nebo se pletu?
Už jsem na to přišel,viděl jsem jenom tech.sekci a nechal jsem se unést.
Teď je mi to jasné-omlouvám se,to jarní startování i když se to týká i stojánku.
Naposledy upravil(a) František Procházka dne pát 20 dub 2012, 08:05, celkem upraveno 2 x.
Po dlouhých letech ježdění na chopperu jsem přesedlal po dlouhém váhání na skůtra Kymco 500 a Hondu SH 150i.
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
A jooo .... no co už, zase omluva .... ale slibuju, že se to naučím ... držet se tématu!! 
No ale jinak mě to chytá na ždrc ... chvalabohu! Garážuju ale v baráku, v relativně teplé a suché garáži a Kym má novou baterku
No ale jinak mě to chytá na ždrc ... chvalabohu! Garážuju ale v baráku, v relativně teplé a suché garáži a Kym má novou baterku
Kymco Downtown 300i ABS
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
To Fanda> ono to sice je technická sekce, ale vlákno "Jarní starty" ! ... Mílovo poznámky asi budu muset číst pomaleji a opakovaně, neb Milda je někdy tajemný jak hrad v Karpatech a mě (ne Kymovi) to někdy asi "blbě zapaluje, potažmo mi to špatně startuje", že by tím jarem ??? (jaro jako jaro, ne jako saponát!) 
Kymco Downtown 300i ABS
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Fáno, technická sekce to je, ale Jarní startování. Tak by se tu nemělo psát o škrtání bočáku v zatáčkách. To bychom mohli udělat jednu sekci Technická a tam mastit všechno. Ale to bychom z toho měli nepřehledný paskvil a chaotickou směs. Proto by všechno mělo mít svůj řád a chlívek. Pak se stane naše forum přehledné. A o to jde hlavně.
Ale neboj se, já v tom taky někdy dělám bordel a Milda mě musí umravňovat.
Ale neboj se, já v tom taky někdy dělám bordel a Milda mě musí umravňovat.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
- František Procházka
- Expert
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Aj mi
.
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...