Jarní startování
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
No popravdě myslím, že nebylo. Je mi divné, že by si toho nikdo nevšiml za 7 stránekHonzaH píše:Ani se mi verit nechce, ze to doted bylo stravovani ...![]()
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
- manet125
- Spisovatel příspěvkový
Honza nepochopil
a Ládínek má ode mne pochvalu, že si všímá. Opravdu se téma od začátku jmenuje Jarní startování. Trošku jsem si z vás vystřelil a čekal jsem, kdy si toho někdo všimne
:D:D.
Bylo: Stadion, Kejvačka 250, KTM 50RSW, Manet S125 Modrej, Kymco People S200, Kymco Xciting 500 Ri
Je: Manet S125 Zelenej, Kawasaki KL650 Tengai, Brumla B210
Je: Manet S125 Zelenej, Kawasaki KL650 Tengai, Brumla B210
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Ládínku, máš recht. "Jo jo, pořád se něco děje." 
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
-
Petr 65
- Už mám víc než deset
Ještě musím doplnit informace o garanční opravě.Nakonec vše dopadlo dobře.Byla mi vyměněna řídící jednotka a pak ještě vačka.Konečně jsem začal pravidelně startovat a spotřeba padla na 5 litrů.Nicméně po týdnu se ulomil stojan.Po měsíci a půl tahanic mi nabídli poškozené díly po pádu za výhodnou cenu 13000Kč.Nějaký Mike z Tchaiwanu mi napsal,že jsem stojan nesprávně používal.Byl jsem za soudním znalcemz oboru dopravy a ten mi řekl,špatný svár.Odborný posudek by trval 3 měsíce protože všichni soudní znalci které jsem kontaktoval mají práce nad hlavu.Potom další roky soudní tahanice.Po měsíci stavění skůtra na hlavní stojan jsem to vzdal.Stojan jsem nechal kvalitně ´česky zavařit a nešťastného Excitinga dal pryč.Prodělal jsem pár desítek tisíc ale Myroad mi snad vše vynahradí
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Moc ti to přeji
.
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
- František Procházka
- Expert
Petře,ja mám Kyma v autorizovaném servisu už 3měsíce.Špatný startování studeného stroje,teplý chytal bez problému.Opravář rozebral,prý špatný startér(jenom 7t.Kč),pak baterka nakonec řek,že si neví rady,přeskočil mu řetez.2x jsem psal do Německa tak snad až ted mu poslali náhradní díl po konzultaci s několika servisi v N. Snad si ve středu pro něj pojedu.
Zřejmě je to nějaká občasná vada z výroby.Jsem zvědav jak bude makat.Taky přemýšlím o výměně.!!!!!!!!!!!!!
Zřejmě je to nějaká občasná vada z výroby.Jsem zvědav jak bude makat.Taky přemýšlím o výměně.!!!!!!!!!!!!!
Po dlouhých letech ježdění na chopperu jsem přesedlal po dlouhém váhání na skůtra Kymco 500 a Hondu SH 150i.
-
Petr 65
- Už mám víc než deset
Mechanik se měl poradit ve Weidenu,tento problém je všeobecně známý.Většínou stačí vyměnit řídící jednotka vstřikování.U mě byla špatná ještě vačka.prý je vstřikování nastaveno na asijské teploty.Stejně ale pak vyměnili vačku.Dnes se nedá věřit nikomu,ke všem informacím od prodejců čehokoliv,přistupuji s rezervou.Jsem kupující kterému se cokoliv pos...Mám tedy velké zkušennosti s reklamacema,bohužel.Dofám,že jsi ty jeho pokusy a omyly neplatil
Pařez,Pionýr,Jawa 350,Yamaha 750YZFŤing Ťong 50ccm,Kymco Exciting 500i,Kymco Myroad 700
- František Procházka
- Expert