Pneu našich miláčků
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Tak já dnes objednal na Čertíka novou přední Metzeller. Najezdil jsem na ní 13780km, což jsem zatím na jiné nedal. Sedí super na mokré cestě a úspěšně válcuje asfaltové hady
Nevím, jak je na tom ramirez Radek, má ji na Kymovi taky 
Pomalu, ale jistě ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Babetta 210
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Tož už mám dva dny přezuto, vyváženo, fouknuto plynem a najeto 248 km. Cena za práci byla 200,- a starou pneu bez řečí a poplatku si nechal. Maličký pneuservis na sídlišti v Loučce u NJ, majitel je bývalý motokrosař, sympatický a jmenuje se Pavel. Minule jsem přezouval v Příboře u Dobeše a nikomu bych jej nedoporučoval. Byl velice arogantní, musel jsem čekat venku v autě, nakonec gumu přezul opačně a já si ho vychutnal. Zaplatil jsem za stejnou službu 280,- a starou gumu jsem si musel odvézt. Tož tak 
Pomalu, ale jistě ...
Babetta 210
Babetta 210
- martin.151
- Už mám víc než deset
Ahoj , taky jsem teď přezul z originalu Kenda na Michelin City Grip.
na originálních najeto 10tis. (jestli mohu teda věřit tachometru-nejsem prvni majitel)
Přezouvali mi to v PRIMOTOCENTRU- www.primotorbike.com v Kamenym Mostě. - Přístup super, odvedená práce super, čekal jsem přímo u dílny na venkovním posezení a asi za 20min. jsem mohl odjet. Cena? směšná- 150kč i s likvidací pneu.
Moc doporucuji, v arealu je i bazar a prodejna novych motorek-takze krasne zabijete čas a ešte se podíváte na super stroje.
na originálních najeto 10tis. (jestli mohu teda věřit tachometru-nejsem prvni majitel)
Přezouvali mi to v PRIMOTOCENTRU- www.primotorbike.com v Kamenym Mostě. - Přístup super, odvedená práce super, čekal jsem přímo u dílny na venkovním posezení a asi za 20min. jsem mohl odjet. Cena? směšná- 150kč i s likvidací pneu.
Moc doporucuji, v arealu je i bazar a prodejna novych motorek-takze krasne zabijete čas a ešte se podíváte na super stroje.
Kymco Agility City 125
Tak to jsi ještě nejel na Mišelinkách city grip. To mi cvaká prdel jen co hada vidím 50m daleko. Vjet na nich v zatáčce na hada je doslova o rozbití držky. Ještě že půjdou na jaře pryč. Doufám že ty Continentály co mi leží v garáži budou lepší polykači hadů 
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem s nima moc spokojený. Dobře drží a hezky se mi na nich jezdí. Jsem rád, že jsem je koupil. I když si myslím, že je všechno je lepší než Contitech, co jsem tam měl po dvě sezony.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."