Únik oleje Xciting 500 iR
- František Procházka
- Expert
To čumím.to jsou problémy.Zítra jedu na moto dovču,tak jsem se podíval kolik tam mám oleje a ouha.Na měřáku nic nebylo vidět.Nechtěl jsem tomu věřit.Tak jsem to zkoušel asi 3X a nic !!!!.Tak jse mě stahla prdelka a byl jsem rád,že jsem na to přišel.Pod Kymem žádná loužička (zaplať pánbůh).
Musím častěji kontrolovat.A to jsem toho moc letos nenajel.
Musím častěji kontrolovat.A to jsem toho moc letos nenajel.
Po dlouhých letech ježdění na chopperu jsem přesedlal po dlouhém váhání na skůtra Kymco 500 a Hondu SH 150i.
Fando, já teda nevim jak ostatní XC-čka, ale mě to olej papká. Asi tak decku na 1500km.
A k tomu lepení. Včera jsem to pořádně ohřál a všechen olej řádně vypustil. Dneska to stále stojí a vykapává. Z práce jsem dotáhl belzonu, Soník se vyvrátil když viděl cenovku 4000,- za 400g a zítra po práci se na to vrhnu. Vobrousit,vodmastit, zalepit a hotovka
A k tomu lepení. Včera jsem to pořádně ohřál a všechen olej řádně vypustil. Dneska to stále stojí a vykapává. Z práce jsem dotáhl belzonu, Soník se vyvrátil když viděl cenovku 4000,- za 400g a zítra po práci se na to vrhnu. Vobrousit,vodmastit, zalepit a hotovka
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
- František Procházka
- Expert
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Hele, na druhé straně stojánku je takový dorazový cucek. Mám ho jen půlku ( podélně), jako by byl oklafaný. Má to tak být ?? Ten vlastně naráží do plechu na bloku.
A taky mám celý spodek zakydaný od šmíru, ale nikde nic neutíká. Ale to by mohlo asi být, že to moc nemeju
A taky mám celý spodek zakydaný od šmíru, ale nikde nic neutíká. Ale to by mohlo asi být, že to moc nemeju
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
Geku, tak toho cucku mám taky jen půlku a přiznám se, že mě už napadlo, že bych hlavní stojan sundal a ten cucek nechal dovařit. ALe možná to tak má být, nevím. Tak jsem ten dorazovej plech alespoň máznul vyzelínou aby se případně neodíral a budu vyčkávat.
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si nechal opravit stojan. Potřeboval bych prosím, aby jste někdo nafotil umístění dorazu hlavního stojanu. Jak je umístěn proti nášlapné noze. A jak ti to Vendo proklafalo díru, tu nevymlátil stojan, on se tak vysoko nedostane, ale jak celý ten komplet vzadu pruží, tak to prodřel. Už tam mám také jamku. Sundal jsem dorazový plech a objednám si na něj dorazovou gumu, jestli se dá objednat. Je úplně ubroušená. Jen ten doraz stojánku, ten se mi zdá nějak dole.
Děkuji.
Děkuji.
- manet125
- Spisovatel příspěvkový
Tož TADY si stáhneš fotky. Snad jsem pochopil, co mám vyfotit.
Bylo: Stadion, Kejvačka 250, KTM 50RSW, Manet S125 Modrej, Kymco People S200, Kymco Xciting 500 Ri
Je: Manet S125 Zelenej, Kawasaki KL650 Tengai, Brumla B210
Je: Manet S125 Zelenej, Kawasaki KL650 Tengai, Brumla B210
Mildo, výborně. Hlavně ta poslední fotka je ukázková. TeĎ když vidím že je na stojanu jakýsi čep a na něm guma. To já tam nechal navařit železnou kostku, takže mi to mlátí dál,ale jen do toho plechu. Možná až XC dovezu ze zimoviště, tak to předělám.
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem objednal ten plech s gumou co do něj doráží stojan. Plech 80 korun, + 140 poštovné. Ale když ho chci, nic jiného mi nezbývá. 
Ta guma tlumí nárazy stojanu do plechu a chrání blok motoru.
Ta guma tlumí nárazy stojanu do plechu a chrání blok motoru.
Zdendo, kdes´ splašil ten plech za 8 pětek??? Já mám takovej dojem že jsem ho viděl za ošklivý peníze. Popravdě já bych ten plech taky vyměnil,bo ho mám pěkně domlácenej. A málem bych zapoměl. Soník dneska čórne v práci krabici a ve středu ti pošle to plégo.