Dik za odpověd. Mám s radou problem, protože u Downtown se baterka nevyndává a mám ji napíchlou do zdířky, na nabíječku která je k tomu určená. Ta baterku udržuje celou zimu. Tak to sem v pr----ly, že? Je mi jasný že baterka by měla být v teple a já debil koupil nabiječku na zimu. Ach jo.forman píše:Mráz nevadí,ale zkontroluj nemrznoucí kapalinu, vyndej baterku a dej si ji někam kde nemrzne.
Downtown 125,300/125i,300i/ ABS - základní info
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
http://maximznojmo.rajce.idnes.cz/BMW_R_1200_RT/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tel. 602 549 759 Name: Pavel - Maxim
Moto postup: Rhon 50, Kymco Yager 125, Kymco Downtovn 125, Suzuki Burgman 650, nyní BMW R1200RT
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
SUPÉÉÉÉÉR,moc díky za radu, to sem rád.forman píše:Ne nevadí pokud máš nabíječku,která si automaticky přepne na udržovací proud,tak je vše OK
http://maximznojmo.rajce.idnes.cz/BMW_R_1200_RT/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moto postup: Rhon 50, Kymco Yager 125, Kymco Downtovn 125, Suzuki Burgman 650, nyní BMW R1200RT
Jj,to jsem si všimnul. To nebude problém - a kufry kupovat nebudu. Už mám látkové,ale po cestě do Chorvatska mě dřely boky a ničily kryt výfuku.Vozit trvale je nemíním,tak by se pěkný rám hodil.maximznojmo píše:bacha, je k tomu potřeba
Ohledem baterky. Nabíjíš ji přes zásuvku ? Je tam 1A pojistka. Já mám vytaženou spojku na nabíječku u testr kabelu,přímo na kontakty baterie.
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
- Gandalf
- Spisovatel příspěvkový
Maxim: Jako bývalý majitel bych i tak doporučil dát si jednou za rok tu práci (cca 15 minut), demontovat podsedlovou vanu a akumulátor uložit doma a klidně i připojit na chytrou dobíječku.
Druhá věc je, jestli máš zásuvku natvrdo připojenou k aku, protože zásuvka z výroby ve schránce pod řídítky je "živá" pouze při zapnutém klíčku v zapalování, takže pro dlouhodobé dobíjení někde v garáži nevhodná. Já si dodělával, po vzoru Jáchyho, druhou zásuvku pod sedlo přímo do otvoru po původním LED osvětlení, které jsem následně přesunul ode dna o kus výš. Tahle zásuvka měla součástí +kabelu i pouzdro s pojistkou, takže jsem ji v klidu připojil přímo na svorky aku a pro dobíjení např. na jaře/podzim, kdy už člověk nejezdí tak pravidelně a víc se ohlíží na počasí, je to ideální.
Druhá věc je, jestli máš zásuvku natvrdo připojenou k aku, protože zásuvka z výroby ve schránce pod řídítky je "živá" pouze při zapnutém klíčku v zapalování, takže pro dlouhodobé dobíjení někde v garáži nevhodná. Já si dodělával, po vzoru Jáchyho, druhou zásuvku pod sedlo přímo do otvoru po původním LED osvětlení, které jsem následně přesunul ode dna o kus výš. Tahle zásuvka měla součástí +kabelu i pouzdro s pojistkou, takže jsem ji v klidu připojil přímo na svorky aku a pro dobíjení např. na jaře/podzim, kdy už člověk nejezdí tak pravidelně a víc se ohlíží na počasí, je to ideální.
Honda Forza 300 (2019) 
(Honda CTX 700D 16-19, Piaggio X10 350 13-16, Kymco Downtown 125 2012-13, Babetta 210 1988-2000)

(Honda CTX 700D 16-19, Piaggio X10 350 13-16, Kymco Downtown 125 2012-13, Babetta 210 1988-2000)
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, mám to napojené ze zásuvky 220 přímo pod sedlo do takové bílé zásuvky. Je to ta nabíječka co pomalu vybíjí a pak zas nabíjí baterku. Cena cca 460,-kč. HojRosi45 píše:Jj,to jsem si všimnul. To nebude problém - a kufry kupovat nebudu. Už mám látkové,ale po cestě do Chorvatska mě dřely boky a ničily kryt výfuku.Vozit trvale je nemíním,tak by se pěkný rám hodil.maximznojmo píše:bacha, je k tomu potřeba
Ohledem baterky. Nabíjíš ji přes zásuvku ? Je tam 1A pojistka. Já mám vytaženou spojku na nabíječku u testr kabelu,přímo na kontakty baterie.
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, díky za rozsáhlou odpověď. Mám dobíječku s funkcí vybíjení a nabíjení. Toto mi doporučil prodejce Doowntown s tím, že to napodzim mám napíchnout na bílou zástrčku pod sedlem a na jaře vytáhnout. Taky se mi to nezdálo, ale udělal jsem to. Tak nevím. To co mi radíš, jednou za rok vymontovat podsedlovou vanu - určitě udělám, ale až příští rok. Mám Downtown nového. Tak jak máš vychytanou zásuvku místo led světla je pecka, já tam už mám přímo zástrčku od výrobce pro napojení servisu na počítač + zástrčku na tu baterku.Díky ahoooojGandalf píše:Maxim: Jako bývalý majitel bych i tak doporučil dát si jednou za rok tu práci (cca 15 minut), demontovat podsedlovou vanu a akumulátor uložit doma a klidně i připojit na chytrou dobíječku.
Můžeš to prosím tě vyfotit a dát to sem ? To už tam máš z výroby,nebo ti to udělal servis ? Servisní tam mám,ale nabíjecí jsem si dával sám.maximznojmo píše: já tam už mám přímo zástrčku od výrobce pro napojení servisu na počítač + zástrčku na tu baterku.Díky ahooooj
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo - klidně to vyfotím, ale už jsem zazimovanej v garáži, tak mi to bude trvat i několik dní, než se tam dostanu. Když jsem ho letos kupoval, tak jsem měl podmínu na prodejce, že to bude vyrobeno letos a ne nějakej stoják z obchodu. Sice jsem čekal cca měsíc než to naskladní z Taiwanu do německa a pak do čr ale je tutovka letošní výrobek. Pod sedlem jak zaklapavá sedadlo je takovej klip a ten když oddělám tak jsou na káblech dvě zásuvky. Jedna je k napojení na počítač pro servis - černá a druhá je bílá k napojení na baterku. To tam prostě bylo, já jsem nic nedělal. Asi to tam dávají až letos. Ahooooj
Edit : Pozor na zbytečné citace! manet125
Edit : Pozor na zbytečné citace! manet125
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
To bych tipoval spíš na práci servisu, jinak bys k tomu nedokupoval nabíječku za další prachy, ale byla by v ceně. Tak jak to popisuješ, jsem si to dodělával taky, jako asi spousta majitelů moto, co přes zimu stojí a nechtějí na jaře řešit problémy s neudrženou baterií 
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
Sakra chlapi, co mi nevěříte??? Normálně to tam bylo, pod tím sedlem vyloupnu krytku a pod ní je zdířka na počítač a na dobíjení baterky, nic sem nedělal, nic sem prodejci nezadával aby to tam dal, prostě to tam bylo. Zastaňte se mě někdoooooo. Zdarec
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Aspoň jde vidět, že se kluci na tchaiwanu snaží 
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
Zdar, silně švidrám po tomhle stroji a měl bych pár otázek na majitele. Odpověď stačí stručně.
-jaká je kvalita materiálu, neboli např. kolik vydrží motor do generálky?
-možná polovině borců je stroj nepohodlný, protože je na ně příliš malý. Měřím 174cm a když se vrátím z WC, vážím 75kg. Bude stroj pohodlný mě?
-skutečně je posez spolujezdce tak nepohodlný, nebo už je tato záležitost nějak vyřešena?
-proč testeři udávají tak velký rozdíly ve spotřebě? (3 - 4,2L)
-kdo směrem na jihovýchod od Brna stroj má a mohl bych mu ho trochu ošmatlat?
-kde se dá schrastit tohlenc?: Kymco Downtown Sitzbank Funk Öffner http://www.youtube.com/watch?v=uKAW_YR5g4A
-jaká je kvalita materiálu, neboli např. kolik vydrží motor do generálky?
-možná polovině borců je stroj nepohodlný, protože je na ně příliš malý. Měřím 174cm a když se vrátím z WC, vážím 75kg. Bude stroj pohodlný mě?
-skutečně je posez spolujezdce tak nepohodlný, nebo už je tato záležitost nějak vyřešena?
-proč testeři udávají tak velký rozdíly ve spotřebě? (3 - 4,2L)
-kdo směrem na jihovýchod od Brna stroj má a mohl bych mu ho trochu ošmatlat?
-kde se dá schrastit tohlenc?: Kymco Downtown Sitzbank Funk Öffner http://www.youtube.com/watch?v=uKAW_YR5g4A