Ja se tady s nikym nepru co je lepší a co horší. V te době když jsem si to zřizoval nebyla žadna vysilačka tribe a muselo se sparovat co bylo momentalně na trhu.Cossman píše:Upravil jsem svůj poslední příspěvek, aby byly informace po kupě.![]()
Rudo, je to sice hezké, ale ... I když je to interkom pro dva, tak při pořízení dvou Givi a Tribe to vychází dráž pro tvou kombinaci. Pak je tam navíc jedno zařízení (BT vysílač) a ještě je třeba řešit mačkání tlačítka při vysílání PMR.U Givi je ještě výhoda ve spojení přes interkom až na 500 m.
PMR, bluetooth - vše co se týká komunikace
- forman
- Expert
- Kontaktovat uživatele:
Slyším na jméno RUDA
Není za co, Vláďo.
V pohodě, Rudo. Já právě tehdy srovnával a zjišťoval, co je lepší a do toho jsi napsal svůj příspěvek. Takže jsem nepochopil, že jen informuješ, co máš ty.
Na druhou stranu teď vidím i jednu nevýhodu hlasové aktivace Tribe. Musíš být prostě zticha, nemůžeš si zpívat, nadávat, ... v podstatě ani zakašlat, protože tě za sekundu slyší všichni ostatní. 
V pohodě, Rudo. Já právě tehdy srovnával a zjišťoval, co je lepší a do toho jsi napsal svůj příspěvek. Takže jsem nepochopil, že jen informuješ, co máš ty.
Honda Integra 750D, r.v. 2015
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Kymco Agilty 50, r.v. 2008 - prodáno 8.4.2013 s najetými 26.100 km
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
NO JO .... to mě nenapadlo ... díky Cosíku .... dyk já si zpívám na skútru co chvila .... takže já budu mít manuální klíčovací tlačítko, až se do toho jednou odhodlám .... takové detaily, to aby člověk pořád skládal jak puzzle.

Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Na Tribe jsou tři stupně regulace citlivosti a já mám nastavenou myslím tu nejvyšší. Teoreticky když si citlivost snížíš, tak si pak můžeš alespoň broukat. A když pak budeš chtít něco říct, tak holt zařveš
, no. Taky můžeš spojení s Tribe dočasně přerušit, zazpívat si a pak ji znovu připojit.
Bohužel během toho, co si budeš prozpěvovat, neuslysíš nadávky ostatních. 
Honda Integra 750D, r.v. 2015
Tak jsem se dnes pokoušel spárovat tři interphony F4 a nejde to. Vždy se spárují nahodile jen dvě staničky.
Třetí budeme používat přes Bluetooth telefonu. To v případě,když přijede dcerka. Ale hlavně ji na jejích vyjížďkách a cestách budeme mít na telefonu
Třetí budeme používat přes Bluetooth telefonu. To v případě,když přijede dcerka. Ale hlavně ji na jejích vyjížďkách a cestách budeme mít na telefonu
Naposledy upravil(a) Rosi45 dne stř 01 led 2014, 14:51, celkem upraveno 1 x.
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
- František Procházka
- Expert
Dnes jsem podruhé ověřil,že je nějaká vadná jedna z našich F4. Obě byly večer plně nabity a Šárčina po necelých dvou hodinách spojení,byla úplně vybitá. Tu svou už mám další hodinu a půl puštěnou muziku a zatím klidně šlape.
Máte s tím někdo zkušenost ? Už jsem o tom diskutoval s Cosíkem a normální,aby klekla za tak krátkou dobu ,to asi není.
Nějaká rada ?
Máte s tím někdo zkušenost ? Už jsem o tom diskutoval s Cosíkem a normální,aby klekla za tak krátkou dobu ,to asi není.
Nějaká rada ?
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
- manet125
- Spisovatel příspěvkový
Mě jeden čas F4 haprovala a taky nevydržela moc dlouho nabitá. Bylo to po delší odstávce.
Zkusil jsem ji "rozhýbat" vybitím a nabitím a už zase šlape jak má.
Než se mi to podařilo, tak na začátku nabíjení střídavě blikala červená, zelená, červená, zelená a ani v RECALL České Budějovice tohle neznali.
Zkusil jsem ji "rozhýbat" vybitím a nabitím a už zase šlape jak má.
Než se mi to podařilo, tak na začátku nabíjení střídavě blikala červená, zelená, červená, zelená a ani v RECALL České Budějovice tohle neznali.
Bylo: Stadion, Kejvačka 250, KTM 50RSW, Manet S125 Modrej, Kymco People S200, Kymco Xciting 500 Ri
Je: Manet S125 Zelenej, Kawasaki KL650 Tengai, Brumla B210
Je: Manet S125 Zelenej, Kawasaki KL650 Tengai, Brumla B210