B 650 EXE K8
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
Pane bože to je jeba, panenko marjááá, to je mazez, ježiši kriste to je krása, proboha Rudlo, proč už ho nemáš? To je krasavec!!!!!!!!! To je prostě nádhera. Moje antény, to je moje velká úchylka. Samozřejmě se stydím to zde říct, ale vy mě pochopíte - jsou jen na okrasu. Možná pro někoho trapné, ale pro mě hezké. Mě se to prostě líbí. O tvém stroji BMW jsem ani nevěděl že existuje, to je pro mě novinka, ale i přesto že se mi líbí, tak bych do něj nešel. Já musím mít jenom automat, nikdy by mě nebavilo řadit. Nevím zda Glodving je i automat, pokud ano, tak už abych šetřil, protože to je můj velký sen. Věk už na to mám - 47 let, váhu taky 95kg, šedivý vlas taktéž, takže mi chybí už jen více než pul milionu abych se stal fešákem, nebo králem silnic. Díky za foto a video, moc pěkné, moc. Ahooj
http://maximznojmo.rajce.idnes.cz/BMW_R_1200_RT/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tel. 602 549 759 Name: Pavel - Maxim
Moto postup: Rhon 50, Kymco Yager 125, Kymco Downtovn 125, Suzuki Burgman 650, nyní BMW R1200RT
- forman
- Expert
- Kontaktovat uživatele:
Jestli chceš automat Goldwing ho nemá tam se taky trapně řadí nohou. Když pohodlí tak rozhodně BMW.
Ten pán co ode mne kupoval Báwo,měl předtím Goldwinga a říkal,že Goldwing není tak pohodlný a ovladatelný jako LTéčko. Jel po vlastní ose domů do Ostravy a hned mi volal,že je úplně unešený Baworem.
Říkal že GW je v zatáčkách rozvlněné a LT se ani nehne.
Taky jsem byl ujetej po Goldwingu,pak jsem několikrát měl možnost se projet, potom jsem zkusil LTéčko a bylo rozhodnuto.
Ten pán co ode mne kupoval Báwo,měl předtím Goldwinga a říkal,že Goldwing není tak pohodlný a ovladatelný jako LTéčko. Jel po vlastní ose domů do Ostravy a hned mi volal,že je úplně unešený Baworem.
Říkal že GW je v zatáčkách rozvlněné a LT se ani nehne.
Taky jsem byl ujetej po Goldwingu,pak jsem několikrát měl možnost se projet, potom jsem zkusil LTéčko a bylo rozhodnuto.
Slyším na jméno RUDA
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
To jsou zajímavé informace. Díky ti za ně, určitě si to nechám uležet v hlavě a budu pokukovat i po BMW. Tam jsou ceny ale taky vysoké. Takže šetřit a zase šetřit. Moc díky ahoj
http://maximznojmo.rajce.idnes.cz/BMW_R_1200_RT/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moto postup: Rhon 50, Kymco Yager 125, Kymco Downtovn 125, Suzuki Burgman 650, nyní BMW R1200RT
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Maxim napsal. Anténky. Možná pro někoho trapné, ale pro mě hezké. Mě se to prostě líbí.
A vo tom to všechno je. Když se ti to líbí, tak si je tam dej a kašli na okolí. Pokud se to někomu nelíbí, to je ale jeho problém, rozhodně ne tvůj.
Stroj si děláš pro sebe, pro nikoho jiného.
A vo tom to všechno je. Když se ti to líbí, tak si je tam dej a kašli na okolí. Pokud se to někomu nelíbí, to je ale jeho problém, rozhodně ne tvůj.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
Pleskám tvému příspěvku, jako bych byl na koncertě Káji Gotta. Díík

Asi z vás a vašich strojů budu mít brzy mindrák
A to jsem si myslel, jak velký skútr vlastním. A teď na něj koukám jak na padesátku.
A to jsem si myslel, jak velký skútr vlastním. A teď na něj koukám jak na padesátku.
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
Tak poslyš kolego!!! Jakej mindrák, já jsem na Downtown jezdil více než rok a nenechám na něj dopustit. Oproti tobě jsem měl 125ccm a i přesto naprostá bomba a spokojenost. Jen jsem si ho díky své psychomaniacké vlastnosti vytunil a byl jsem fakt spokojen. Je to super stroj, je to obr koloděj a jde z něj respekt. Je jasné, že časem se už jako obr majitely nezdá, ale šoupni ho na parkoviště, kde chodí hodně lidí a uvidíš, jak ti ho budou závidět, jak ho budou okukovat, jakej bude o něj zájem. Jen si sedni opodál a sleduj. Sakra, taková pecka je Downtown a ty o něm pochybuješ. Samozřejmě že Burgoš je trochu někde jinde, ale to nic nemění na tom, že máš super stroj. Konec
Když mě před 3 lety říkali, že B125 je jen začátek, tak jsem jim nevěřil.
Downtown je dobrý stroj, ale chtělo by to postoupit o level výš
Šárka mě zabije
Downtown je dobrý stroj, ale chtělo by to postoupit o level výš
Šárka mě zabije
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se bál doma nadhodit, že uvažuju o změně stroje, o logickém postupu, vývoji motorkáře, no a vidíte .. nezabila mě !
... už se mnou sem tam i provětrá Buráka
, Simonka, žena moja první, nejhodnější
Maxime, opravdu jsi Buráka vyšperkoval a je jedno, co si kdoi myslí, důležité je, že se to líbí tobě, že jsou na něm čitelný tvůj "rukopis", ten je totiž jedinečný. Jak tě tak tipuju, tak tunning ale ještě neskončil a už s efakticky těším na setkání .. někde .. někdy ..
Už bych vás chtěl vidět naživo 
Maxime, opravdu jsi Buráka vyšperkoval a je jedno, co si kdoi myslí, důležité je, že se to líbí tobě, že jsou na něm čitelný tvůj "rukopis", ten je totiž jedinečný. Jak tě tak tipuju, tak tunning ale ještě neskončil a už s efakticky těším na setkání .. někde .. někdy ..
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
To jsem asi špatně zvolil hvězdu. Nevěděl jsem jak mám vyjádřit souhlas s tvou odpovědí a všeobecný zpěvák, pro všechny generace, na kterém se hodně pleská, tím pádem se to všem líbí, jako mě tvůj příspěvek je hvězdný Kája.Tak asi tak. HojGek píše:Děkuji. S Gottem tomu nerozumímmaximznojmo píše:Pleskám tvému příspěvku, jako bych byl na koncertě Káji Gotta. Díík![]()
![]()
![]()
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
S tím plně souhlasím a díky tomu jsem zvolil Burgoše. Je to malý krok pro člověka, ale velký skok na bankovním účtu. Ovšem nelituji a hlavně, není kam už se posunout dál. Zdarec.Rosi45 píše:Když mě před 3 lety říkali, že B125 je jen začátek, tak jsem jim nevěřil.
Downtown je dobrý stroj, ale chtělo by to postoupit o level výš![]()
Šárka mě zabije
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
HonzaH:
Jo já taky, ale je to teď samá dovolené, akce na zahradě, sem tam práce, takže abych se přiznal nic moc nejezdím. A do toho nic moc počasí. To doženem. Já mám ještě mého kámoše, společníka, ten ho má taky a už uvažujeme, že by jsme vás pozvaly na víkend do Znojma. Bohužel je málo času na přípravu a strašně se tady chlastá. Hlavně návštěvy.
. Tak snad to zvládnem. Rád bych vás vzal na rakouské okrsky, to je nebe a dudy oproti našim silnicím. Tam je to fakt něco jiného. Byly jsme se tam projet - 200km a byl jsem jak v jiném světě. To je pohoda. Takže tímto směrem zatím uvažujeme. Chce to čas.
Všem:
Abych se držel tématu mám dotaz: když jedu z Burgošem za velmi teplého počasí, pak zastavím, je tedy dost zahřátý, tak pokud motor vypnu přes policajta, tedy dám ho hned na boční stojan a tím pádem je ještě zapnut klíček v zapalování, začně někdy sám chladit i přesto, že motor už neběží, respektive se v něm rozjede nějakej silnej větrák. Je to celkem rachot a síla. V tomto případě, na to nehledím a klíček vypnu a tím přeruším tento cyklus. Dělám to dobře? Nebo musím počkat až se to schladí a pak vypnout klíček? Nebo se nemá vypínat motor bočním stojanem? Jde mi o to, že pokud to nechám schladit, tak to asi žere baterku? Tohle fakt nevím. Díky za odpověď komukoliv. Ahojte, já odjíždím sjet na raftu Vltavu. Bohužel pro mě, autem, jede nás moc. Mějte se.

Jo já taky, ale je to teď samá dovolené, akce na zahradě, sem tam práce, takže abych se přiznal nic moc nejezdím. A do toho nic moc počasí. To doženem. Já mám ještě mého kámoše, společníka, ten ho má taky a už uvažujeme, že by jsme vás pozvaly na víkend do Znojma. Bohužel je málo času na přípravu a strašně se tady chlastá. Hlavně návštěvy.
Všem:
Abych se držel tématu mám dotaz: když jedu z Burgošem za velmi teplého počasí, pak zastavím, je tedy dost zahřátý, tak pokud motor vypnu přes policajta, tedy dám ho hned na boční stojan a tím pádem je ještě zapnut klíček v zapalování, začně někdy sám chladit i přesto, že motor už neběží, respektive se v něm rozjede nějakej silnej větrák. Je to celkem rachot a síla. V tomto případě, na to nehledím a klíček vypnu a tím přeruším tento cyklus. Dělám to dobře? Nebo musím počkat až se to schladí a pak vypnout klíček? Nebo se nemá vypínat motor bočním stojanem? Jde mi o to, že pokud to nechám schladit, tak to asi žere baterku? Tohle fakt nevím. Díky za odpověď komukoliv. Ahojte, já odjíždím sjet na raftu Vltavu. Bohužel pro mě, autem, jede nás moc. Mějte se.
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Moc tomu nerozumím, ale určitě vypínej motor přes klíč. Když totiž vypneš "policajtem", jede ti stále čerpadlo a to pro stroj není dobré. A tak samo přes stop tlačítko, to je jen pro případ nouze. Ale možná se mýlím. 
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
- maximznojmo
- Starší Kecal
- Kontaktovat uživatele:
Jo a ještě můj kámoš, vypíná motor pouze tím červeným vypínačem na řídítkách. To je správné? Jak teda.