DWTN - variátor
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že to nezakrytování je originál, s dírou. Ten drážkovaný kotouč u náboje na předním kole je pro náhon tachometru, ale i pro snímač ABS. Má kombinovanou funkci. Jestli máš podobný děrovaný kotouč i na zadním kole, pak je pravděpodobné, že máš ABS. V každém případě ale poznáš ABS podle té krabičky s hodně hadičkama a pak taky, že k děrovaným kotoučkům vedou drátky k čidlům. Nevím, jestli se bez ABS náhodou taky děrované kotoučky nemontovaly?? (na zadním kole bez využití). Co se brzd týče, zkus Moravamotors, jak už tady padlo, kluci to jsou šikovní, ceny přívětivé, jen ten reakční čas při potřebě servisovat je katastrofa. Pokud nejsi na spodním limitu tloušťky brzd kotouče a nebo pokud na obložení vidíš směrem ke kotouči drážky, je vše OK (teda pokud to není viditelné poškození). Brzdové desky měnit jakmile obrdíš drážky (pořád ještě zbývá dostatek obložení) a kotouče jakmile se dostaneš na min. tloušťku. Podélné rýhy by neměly být na škodu. Podrobné info najdeš v uživatelském, případně servisním manuálu

Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Dííky moc za rady
no musím na to mrknout jestli mám ABS nebo ne, je to ostuda ani neznám vlastní stroj
Ještě se zeptám brzdové desky nemusí být originál ne ? mám nabídku na desky od výrobce RMS, máte někdo s tím zkušenosti ??
Dostal sem nabídku od moravamotors na desky přední za cca. 900kč, není to zrovna málo, tak zkouším najít něco v náhradě.
Ještě se zeptám brzdové desky nemusí být originál ne ? mám nabídku na desky od výrobce RMS, máte někdo s tím zkušenosti ??
Dostal sem nabídku od moravamotors na desky přední za cca. 900kč, není to zrovna málo, tak zkouším najít něco v náhradě.
Kymco Downtown 125, rok 2010
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
A to počkej, až budeš měnit zadní !!! .. ty jsou ještě dražší
Jinak co se kvality desek týče, originály jsou nastavené tak, aby obržďovaly brzdové kotouče jen tak minimálně. U neoriginálních desek se ti může stát, že vydrží déle, ale dříve ti sežerou brzdový kotouč a ten je výrazně dražší než samotné brzdové desky. Ale rozhodnutí je na tobě

Kymco Downtown 300i ABS
Hele Marty,nějak jsem přehlídnul stav tachometru. Na mé třístovce po 20 tisících kotouče o ničem neví a to jsme polovinu najezdili ve dvou.
Naposledy upravil(a) Rosi45 dne čtv 26 úno 2015, 17:48, celkem upraveno 1 x.
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Tak to bude nejspíš i ta spojka OK.
Tak to jsem ještě nikdy o kotoučích neslyšel. Míra opotřebování se většinou udává v milimetrech. Pokud na horním okraji nemáš na každé straně milimetrový bombírung,tak kotouče neřeš.
Jo a drážky mám i já. Při dobržďování to mělo zvuk jako by se zadíraly.
Tak to jsem ještě nikdy o kotoučích neslyšel. Míra opotřebování se většinou udává v milimetrech. Pokud na horním okraji nemáš na každé straně milimetrový bombírung,tak kotouče neřeš.
Jo a drážky mám i já. Při dobržďování to mělo zvuk jako by se zadíraly.
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.