B 650 EXE K8
- forman
- Expert
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem se ale už hodně nudil a tak jsem slezl dolů do garáže,že si vyrobím nástavec pístu pod sedlem.Vyrobil jsem přesně podle návodu Mirsila ze SF a potom jsem zjistil,že to tam nedostanu.Buď má Mirsil jiné zakončení pístu,protože tam překáží napevno přivařený úhelník,který bych musel uříznout (a to se mi opravdu nechce). Takže nic,alespoň jsem zabil necelou hodinku ze svého nudění. Příště raději zůstanu u toho nudění.Kdo nic nedělá,nic nezkazí.
Nastavení
Zakončení pístu
Nastavení
Zakončení pístu
Slyším na jméno RUDA
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Rudóóóó´, copak je to za odkaz
Nicméně, Ciba maxík je na CVT opravdu machr, jednou jsem byl u něj, když jsme jeli okolo a zrovna byl v akci, radost pohledět na jeho šikovnost a jistotu
Burgmanisti mají svého CiBoha, a to je dobře 
Nicméně, Ciba maxík je na CVT opravdu machr, jednou jsem byl u něj, když jsme jeli okolo a zrovna byl v akci, radost pohledět na jeho šikovnost a jistotu
Pomalu, ale jistě ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Rudo,moc to z toho obrázku nechápu,ale to nastavení je u sedadla na pístu a na pístnici. 
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Jo,rozbalují. Když jsem to viděl na vlastní oči,tak obrousil vrchní část na pístu a tu trubku nasadil na něj a pístnici. Mám píst vedle sebe. Je pravda,že vrchní část není přímo v ose pístu,ale co tam může zavazet ?forman píše:odkazy se nerozbalují????
- forman
- Expert
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jednou jsem si to přečetl a je to jak jsem předpokládal. Horní část pístu odbrousil.
http://www.skutrforum.cz/download/file.php?id=22020&t=1
CITACE : Trubka je ocelová tenkostěnná pr.22/19, závlačka je jednostranný třmen - pojistka z francouské hole pr.22, dá se buď zabavit dědečkovi, který se zázračně uzdravil, nebo běžně koupit třeba ZDE. Konec trubky (prodloužení) se slisuje a vybrousí do rádiusu, který nebude při zavírání překážet okolí, je to spíš elipsa, než rádius, stačí odhadem podle foto. Horní oko vzpěry jsem odbrousil a nechal jen pahýlek asi 3 - 4mm nad válcové tělo vzpěry. Je to taková užitečná blbost, pokud se do toho někdo chcete pustit, tak přikládám foto s rozměry. Platí pro pr. vzpěry 18mm a délku jako model 2009 - nemám změřenu, ale předpokládám, že tu origo vzpěru mají všechny modely stejnou
http://www.skutrforum.cz/download/file.php?id=22020&t=1
CITACE : Trubka je ocelová tenkostěnná pr.22/19, závlačka je jednostranný třmen - pojistka z francouské hole pr.22, dá se buď zabavit dědečkovi, který se zázračně uzdravil, nebo běžně koupit třeba ZDE. Konec trubky (prodloužení) se slisuje a vybrousí do rádiusu, který nebude při zavírání překážet okolí, je to spíš elipsa, než rádius, stačí odhadem podle foto. Horní oko vzpěry jsem odbrousil a nechal jen pahýlek asi 3 - 4mm nad válcové tělo vzpěry. Je to taková užitečná blbost, pokud se do toho někdo chcete pustit, tak přikládám foto s rozměry. Platí pro pr. vzpěry 18mm a délku jako model 2009 - nemám změřenu, ale předpokládám, že tu origo vzpěru mají všechny modely stejnou
Slyším na jméno RUDA
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s tím, že pustit se doma na koleně do rozborky samotné CVT převodovky by bylo nemoudré. Tam už to chce nějakou zkušenost
Já v sobotu vyčistil filtr CVT a jak jsem tak ležel pod skůtrem s čístečně odplastovaným pravým bokem, tak ten skůtr je jako nový, všechno skoro svítí novotou, až mě to překvapuje ?? . .alwe jsem za to rád

Já v sobotu vyčistil filtr CVT a jak jsem tak ležel pod skůtrem s čístečně odplastovaným pravým bokem, tak ten skůtr je jako nový, všechno skoro svítí novotou, až mě to překvapuje ?? . .alwe jsem za to rád
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Tak balíček došel a ty vzducháče od Hiflofiltro vypadají hodně dobře. Včera už jsem ale nestihl nainstalovat, takže budu referovat později. Tobě, Ladiku, ten filtr dovezu příležitostně, pokud na něj urgentně nespěcháš?
Jinak mi došly ještě iridiové svíce pro buráka a další bebechy ... ale ty jsou v chlubícím vlákně

Jinak mi došly ještě iridiové svíce pro buráka a další bebechy ... ale ty jsou v chlubícím vlákně
Naposledy upravil(a) HonzaH dne stř 04 bře 2015, 06:24, celkem upraveno 1 x.
Kymco Downtown 300i ABS
AKCE akce