Hmmm, to bylo vloni. A letos ? Ceny za kauci stejné ?Rosi45 píše:AKCE akce
B 650 EXE K8
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Jinak kluci, včera jsem instaloval vzducháč Hiflofiltro a celkem se jim rozměrově povedl. Co se jim ale ukrutně nepovedlo, to je ta těsnící guma dookola. Hiflo bohužel použili podstatně tvrdší pryž a je problém filtr do jímky kloudně zasunout. Nepomohlo ani mazání saponátem. Narvat tam jde, ale hovadskou silou. Pak mě napadlo že zkusím těsnění prohodit a ejhle, na nový filtr pasuje šikovně těsnění z origo filtru, které je podstatně měkčí, a nainstalovat do jímky to jde v pohodě. Takže doporučuji nevyhazovat těsnění ze starých filtrů, ale schovat a opečovávat, aby se guma nezkroutila
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem se chtěl zastavit na skůtru, ale Janka mně takticky usměrnila, že máme v Bartošovicích domluvenou návštěvu, samozřejmě autem
Dneska pěkně sněží, tož zase nic 
Pomalu, ale jistě ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Babetta 210
Když vysvitne sluníčko,začínám být mírně nervózní,ale ještě je čas. Oteplit už by se ale mohlo,ať můžu nastříkat véfuk. Jo a to prodloužení vzpěry podle Mirsila,mám hotové. Padla na to francouzská hůl
.
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš prosím dodat nějaké foto, jak to vypadá v reálu? Díky. A véfuk myslím nemá cenu stříkat, pokud barva nebo komaxit nevydrží min. 200°C. Viděl jsem lupénku už po padesáti km v provozuRosi45 píše:Když vysvitne sluníčko,začínám být mírně nervózní,ale ještě je čas. Oteplit už by se ale mohlo,ať můžu nastříkat véfuk. Jo a to prodloužení vzpěry podle Mirsila,mám hotové. Padla na to francouzská hůl.
Pomalu, ale jistě ...
Babetta 210
Babetta 210
Koupil jsem barvu na kamna a krby,tak by to na chvilku mohlo stačit. A stříknout roury se dají tak jak jsou i na skútru. Mladé to na géesu vydrželo půl sezóny.
Ovšem ten dnešní odrezovač co se prodává, to je něco. Po starodávném železo až zmodralo ,ale tahle bílá voda co voní jak Balakryl ,,,fuj. To snad ani neodrezuje. Mam toho půl litru. Nevím, co s tím budu dělat. Vezmu to do Znojma a dám to do tomboly

Ovšem ten dnešní odrezovač co se prodává, to je něco. Po starodávném železo až zmodralo ,ale tahle bílá voda co voní jak Balakryl ,,,fuj. To snad ani neodrezuje. Mam toho půl litru. Nevím, co s tím budu dělat. Vezmu to do Znojma a dám to do tomboly
Tralala tralala červená fiala - zítra se jede pro převodovku a začne se montovat
tralala tralala fialenka !